Důvod zrušení webu?

Dobrý den,
mohl by mi prosím některý z adminů vysvětlit důvod zrušení webu timken.unas.cz?
Na webu bylo pouze diskuzní fórum a nahoře byla vložena slabá reklamní lišta, takže mě nenapadá důvod zrušení stránek.
Děkuji za vysvětlení.
Jenom bych ještě doplnil, že web byl zrušen bez jakéhokoliv upozornění a tím pádem jsem přišel i o kompletní databázi.
Když si projdeš historii fóra, narazíš na více stížností na nečekané zrušení webu. Pokud vím, tak tady na fóru se admini NIKDY nevyjádřili k důvodům.

V některých případech se zjistilo a postižený to sám přiznal, že porušoval pravidla WZ, nejčastěji reklama, spojování webů, warez. Na WZ to prostě tak chodí, že při závažném porušení se web maže bez upozornění. Můžeš napsat adminům mail, ale nebyl bych příliš optimistický.
Zdravím, měl bych také jeden dotaz na toto téma, respektive k pravidlům, a nechci otravovat a zakládat nové téma... Chvíli sem hledal na faq, googlu, ale odpovědi se moc nedočkal...

Takže: Co se týč spojování webů, řekněme, že si zaregistruju dvoje stránky, a budou na sebe odkazovat pouze na uvodní index. Předpokládám, že když budu mít na jedom účtu zaplněných tak 20MB, a na druhým sotva 5, o žádné zakázané spojování webů by se jednat nemělo, ne?

Otázka č. 2: Dejme tomu, že bych měl např. plancenou domému, třeba org. Na ní spoustu dat, na které bych odkazoval právě ze svých stránek na wz. (Neptejte se mě proč :) Bude tohle proti pravidlům?

Díky
Toto je jen můj osobní názor. Svrchovaným arbitrem je admin.

ad 1 . Podmínky říkají: "Je zakázáno spojováním více virtuálních webů obcházet nastavený limit velikosti poskytovaného prostoru" Tedy, pokud odkazuješ na index jiné stránky, nevidím problém. Několik lidi tady přiznalo, že na jednom webu měli stránky a velké soubory a jelikož neměli místo, ostatní soubory dali na jiný web (opět na WZ) a odkazovali přímo na něj. To je zjevné porušené pravidel a jejich web byl po právu smazán.

ad 2. Odkazovat na stránky nebo soubory mimo WZ zakázáno není. Jen pozor na "publikovat jakýkoliv obsah, který je v rozporu se zákony ČR a mezinárodním právem, podporující rasovou či jinou nesnášenlivost, diskriminační, porušující autorská práva nebo poškozující dobré jméno provozovatele služby. Jedná se zejména o warez, erotický obsah a nelegální MP3."

Kompletně to máš tady: http://www.webzdarma.cz/podminky.html
zbi: kdybys četl pořádně, tak bys pochopil, že tam reklamu mám (danou přímo od admina, v podobě malýho reklamního proužku kterej je tam pořád) a že se jedná o fórum, takže těžko tam bude spojování webů.

Jinak to fórum bylo v phpBB a tam fakt možností porušování pravidel nevidím. :-/
A co treba toto zneni? - "provádět na serveru zátěžové testy nebo spouštět skripty, které by mohly způsobit zpomalení či znepřístupnění některých služeb serveru"
phpBB vseobecne zatezuje server. Ale to neni hlavni duvod smazani webu. To by pak na WZ strankach neexistoval zadne phpBB forum.

Dalsim prohreskem muze byt obsah toho fora - "publikovat jakýkoliv obsah, který je v rozporu se zákony ČR a mezinárodním právem, podporující rasovou či jinou nesnášenlivost, diskriminační, porušující autorská práva nebo poškozující dobré jméno provozovatele služby."
Tomík: taky ne, bylo to jenom fórum, kde se bavili zaměstnanci jedné firmy, nic nezákonýho se tam rozhodně neprobíralo