Ukradeny Pass

Udelal jsem chybu a nastavil lehke heslo. Stranky se tykaly florbaloveho tymu. Zneprateleny tym heslo uhodla stranky ukradl. Je mozne stranky dostat zpet kdyz heslo zmenili a e-mail take?
Jedině zkusit se domluvit s tím druhým týmem. A pak zvolit lepší heslo.
To Thalia, ty kluky znám, snažili se dostat i do načeho webu a smazat ho, je to ostuda, že se někdo chová takto barbarsky. Samo sebou, že by mělo stačit mít zálohované stránky a nechat si poslat heslo na mail, jenomže oni vám naboří i email a to je pak konec.

Myslím Thalio, že když se podíváš na stránky www.bobrsc3.wz.cz a pak na
"postižené" stránky www.hotguys.wz.cz, bude ti všechno jasné. Navíc si myslím, že stránky s takovým obsahem nemají na internetu co dělat (viz.download písničky "když jde bobr spát" nebo vulgární obsah chatů a běžné vyhrožování").

Neberte to jako bonzáctví, jenom se bojím aby jejich aktivity dál nepokračovaly. Díky
Njn, to je problém, dneka když někomu řekneš, že sis koupil nějaký program, tak je v očích ostatních brán minimálně jako blázen. Kdo si to neukradl není in. Tak se nediv, že se to dělá i s weby. Tohle nás, bohužel, naučili komunisti. A bohužel to zasahuje i ty nejmladší. Ale třeba až umřu, tak to tu bude lepší, dřív asi ne. Ne že bych to sám dělal, ale doba je podivná....
Ale nezoufejte, je to čím dál tím lepší. :-)
Co to zkusit ukrást zpět?
! PORADTE PROSIM ! Jak jim nabourat ten web, taky je nesnasim...... POMOC