zobrazení stránek v FF, Opeře

Dobrý večer, mohl by mi někdo pomoci? Mám www stránky, které v IE fungují. Stránky jsem chtěl testovat také a) v Mozile Firefox a výsledek: nenačtou se obrázky, rámeček tabulky má jinou barvu, b) v Opeře: místo ž, š, ť jsou čtverečky, barva rámečku není vůbec,

díky
Zajimavy, ze u Vas se to chova v kazdem prohlizeci jinak, kdyz celkove by to melo platit pro vsechny.

a) nenactou se obrazky - http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16
b) místo ž, š, ť jsou čtverečky - http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?19

Pri prohlidce zdrojoveho kodu jsem se divil nad jeho zapisem. Tagy uvnitr title, h2, div uvnitr odkazu. Coz by se nemelo delat.
Ale jinak chvalim pouziti cisteho HTML a ne Wordu.
Nechci rejpat, ale mozna by neskodilo, precist si par clanku o tvorbe stranek, hlavne se naucit HTML, protoze zobrazivani v ruznejch prohlizecich dost zalezi na cistote HTML kodu, resp. na spravnosti. Ale drzim palce v dalsich krocich... :)
doporucuju zkusit http://validator.w3.org , pokud se neco zobrazi blbe, je dobre to odladit tak, aby v tom miste nevznikala zadna chyba. Ale ani bezchybny kod se nezobrazi vsude stejne, nejvetsi problemy jsou s podporou CSS.

Jinak fotky se mi nezobrazuji ani ve FF, ani v IE.
U obrázků máš špatně za první lomítka - správně je / a za druhý používáš v názvech souborů/adresářů diakritiku a mezery. Přečti si http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16 a sprav si to.
Tabulku jse našla jen jednu na http://sarakollerova.wz.cz/vyvoj.htm a rámeček nemá barvu proto, že není definovaná (http://www.jakpsatweb.cz/html/tabulky.html).

A taky bych byla vděčná za jinou barvu pozadí než tu jasně žlutou, na moje oči je to dost velká zátěž.