pro WEBMASTERA

no jestli to ma skvely moznosti, tak to teda nevim...

nevidim tu podporu spousty funkci u php, databaze mysql (nebo jakekoliv jine), nezdridi vam email, nemoznost dalkove zpravy pres telnet nebo ssh, zadny webovy rozhrani pro spravu souboru, podporu wap atd. nemluve o stalych vypadkach.

ja uz sem tenhle hosting davno opustil.
pokud to mysilte s vyvojem aplikaci pro web vazne, tak se zkuste podivat treba na www.host.sk podporujou tam vsechno co tady ne. navic bez reklam. az na tu domenu :-(

tento hosting doporucuju pouze amaterum :-)
kROM TĚCHTO STRÁNEK - Diskuzní fórum
NEJDE NA WEBZDARMA VŮBEC NIC !!!!!!!!!!!

UŽ JSEM NA TOTO TÉMA PSAL NĚKOLIKRÁT,
BYLO MI ODPOVĚZENO NĚCO VE SMYSLU MOC NÁVŠTĚVNÍKŮ A ZATIŽENOST LINEK. sOUHLASÍM, ALE POKUD JSOU VÝPADKY TAK ČASTÉ, NEBYLO BY VHODNĚJŠÍ POČET STRÁNEK NEBO ÚČASTNÍKŮ OMEZIT?

UVAŽUJI O TOM, ŽE SE PŘEMÍSTÍM NĚKAM JINAM A KDYŽ SE PODÍVÁM NA SLEDOVANOST SVÝCH STRÁNEK - A TÍM I VAŠÍ REKLAMY - DOMNÍVÁM SE, ŽE V KONEČNÉM DŮSLEDKU, POKUD BY NÁS ODEŠLO VÍCE, SE TO DOST PROMÍTNE DO NÁVŠTĚVNOSTI WEBZDARMA. jE TO ŠKODA, TENTO SERVER JE VÝBORNÝ Z HLEDISKA MOŽNOSTÍ, KTERÉ POSKYTUJE A POKUD OBČAS ČTU REAKCE NA TOMTO FORU, TAK JE TENTO STAV ASI DLOUHODOBÝ.

WEBMASTER, NEŠLO BY S TÍM NĚCO DĚLAT????

ZDRAVÍ TONNY.
Souhlasím s názorm Tonnyho.
Dnes opět mé stránky nefungují ---> nelze se na ně dostat tak jednou týdně a to je dost.

O změně zatím neuvažuji, ale časté výpadky webuzdarma dobrou reklamu nedělají.

Rhia
Včera zase nechodily všechny moje stránky umístěné na webzdarma. Musím říct, že jsem zatím hodně trpělivý, ale to nejde do nekonečna. Připravuji kompletní rekonstrukci svých stránek a nerad bych, aby jeden z kroků byl přesun na jiný webhosting.
Vcera byl delsi vypadek, ktery jsme vyuzili k posileni HW. Omlouvame se za to, ale ted uz by nemel byt problem s mistem a i zatez nebude tak vyrazna.
zajímalo by mne, zda podporuje váš server nejnovější funkce pro program microsoft Front page 2000 (diskuse apod.) díky za odpověd :)
Stačila by trocha slušnosti a napsat na hlavní stránku WebZdarma, že bude / byl výpadek a něco jako třba omluvu nebo tak.