Mazete politicke stranky ?

Kdyz nesouhlasite s jejich politickou orientaci ?

narazil jsem zde http://modra-sance.blogspot.com/2006/10/obecne-informace-o-strance.html na tuto informaci
"z českého internetu občas záhadně mizí stránky kritické vůči ODS (jako příklad z posledního volebního období např. stránka Modré Tykve hostovaná na www.webzdarma.cz )."

je fakt ze tu takova stranka byla a to dost dlouho ale nejak ji nemuzu najit, kam zmizela a proc ?
Pokud neodporovala podmínkám, tak není důvod, aby byla smazána. A když nenapíšeš adresu toho webu, tak pochybuju, že se tím bude vůbec někdo zabývat. I když - imho ani pak.

Je zakázáno:
publikovat jakýkoliv obsah, který je v rozporu se zákony ČR a mezinárodním právem, podporující rasovou či jinou nesnášenlivost, diskriminační, porušující autorská práva nebo poškozující dobré jméno provozovatele služby. Jedná se zejména o warez, erotický obsah a nelegální MP3.
využívat poskytnutý prostor jako uložiště pro soubory, zejména pokud k nim nevede odkaz ze stránek a odkazovat se na ně z jiného serveru
využívat poskytnutý prostor pouze jako skladiště rozsáhlých souborů bez návaznosti na související prezentaci
spojováním více virtuálních webů obcházet nastavený limit velikosti poskytovaného prostoru
rozesílat nevyžádanou poštu, tzv. spam
provádět na serveru zátěžové testy nebo spouštět skripty, které by mohly způsobit zpomalení či znepřístupnění některých služeb serveru
Tady sem viděl mazat i stránky jenom kvůli tomu, že se adminům nelíbil něčí cizí názor, takže u politiky by to určitě bylo možný taky.
Admini urcite vedi o jakou stranku jde, byla jedna z nejnavstevovanejsich, ale kdyby nahodou trpeli sklerozou tak bylo to http://modretykve.unas.cz

Opravdu by mne to zajimalo, protoze kdyz premyslim kam ted s prezentaci, tak k cenzorum urcite ne.
tak si zaplať hosting... je jic plný net..
Já měl doposud dojem, že admini občas nestíhají běžné věci a teď se dozvídám, že si najdou čas mazat weby, které jsou "jedny z nejnavštěvovanějších" a proto ze zobrazování reklamy na nich má hosting pravděpodobně slušné příjmy. Pokud web zmizel, nebylo to porušováním podmínek? Neznám web, který by byl smazán z jiných důvodů.

Reklamním systémům je jedno, jakou ma web politickou orientaci.
pokud vim tak podminky neporusoval - reklamu jsem na nem videl a v obsahu nebylo nic nelegalniho
z internetu zmizel nejak pred volbama