Problém s e-mailovou schránkou

proč mi smazali můj dotaz?
Mam problém, že mi neukládá příchozí pošta do schránky na wz.cz! Mam udelan typ schranky aktivni se zaslanim kopie na jiný poštovní server. Takže kopie mi přijde ale na wz.cz nic není! Poradíte mi co je špatně... :( díky Rog
Když se podíváš na fórum, ajistíš, že existují dva nejčastější dotazy: FTP a mail.

FTP je z 99% (kromě pár výpadků serveru) způsobeno tím, že to uživatelé neumí nastavit v FTP klientovi. Mnohdy jim ani nepomůže odkaz na návod na FAQ. Tam je zřejmý problém mezi židlí a klávesnicí.

Maily: myslím si, že nikdo pořádně neví, jak to funguje, kde je skutečný problém. Pro adminy to zřejmě není priorita a tak si to žije svým životem. Spíš nežije. Já osobně pouze občas odesílám maily z WZ přes PHP skript (to funguje).

Moje rada. Nepoužívej mailový systém na WZ. Dej si na stránky odkaz na nějaký freemail (seznam, centrum, post, ...). Ušetříš si problémy a bude ti to fungovat.
jak mam smazat sve www stranky?
<HTML>F8? Prostě smaž soubory a účet po čase sám zanikne, protože se nebude zobrazovat reklama. Jiný způsob není.
Příště založ nové téma, když máš nový dotaz. Ještě lepší je ale použít nejdřív Hledání či si projít FAQ (faq.webzdarma.cz).</HTML>
Dobrý večer,

potřeboval bych poradit. Nejde mi zobrazit na netu to, co já si doma vytvořím. Mám nový program a nějak to nefunguje... Ke stránce by se připojit měl, ale pořád tam nic není. U předešlého programu jsem s tím neměl problém a nastavení FTP by mělo být taky v pořádku.

Děkuji za odpověď
kl: nejak nechapu, co ti nejde. ono termin "nefunguje" pripadne doplneny o "nejak to" jaksi moc nerekne...
kl: No podle mě ti stránky nefujgují proto že nemáš nahrátý soubor index.html :-)
Děkuju ti za rady, když admi na to kaš.. :(
Ještě jednou dík