<b>Správce souborů dočasně mimo provoz (12/2006)</b>

Chtěl bych říct to když jdu nahrávat tak to přibližně po 1-2 souborech vypadne a musím se znovu přihlašovat. A za druhý mi pořát někdo píše sprostárny na web a já to nestíhám mazat, když mu zablokuju ip adresu do diskuse, tak on se připojí znovu pořát píše, ale pokaždý z jiného ip. jak je to možný poradte. díky.
Raptor: budu ti oponovat: pokud s FTP neumíš, tak je pro tebe určitě lepší používat jakýsi poblázněný skript o kterém píšeš. Pokud FTP rozumíš a umíš s ním pracovat (nezlob se na mě ale TC je pouze náhražka pro exoty), tak musíš uznat, že FTP je nejlepší možnost jak po internetu přenášet soubory. Ono to už má FTP v názvu - File Transfer Protocol.
A nemlž, já problémy s přihlášením nemám, jakmile kliknu na Conenct, tak do 10s koukám na / . Hold se musím opakovat - není to chyba na serveru ani v žádném programu; <duraz>je to lidma!</duraz>

Tomáš: spojení mezi serverem a tebou se automaticky ukončí po 300 sekundách (pokud nepřenášíš žádné soubory). Takže jednoduchý způsob jak se tomu vyhnout: připoj se, k sobě na PC si ulož soubory které chceš upravit, odpoj se, uprav si soubory, připoj se, nakopíruj je na server a odpoj se. Simply Clever!
Chtěl bych se jenom zeptat zda-li správce souborů bude někdy ještě fungovat tak jako dřív? A druhá otázečka : když si chci editovat hlml stránku tak se mi nic nezobrazí a dokonce si tu stránku nemůžu ani stáhnout na svůj kompl abych si ji upravil. Může mi to někdo prosím vysvětlit a nebo říct co se to tady děje za bordel. Díky za odpověď
Omlouvám se borci nebylo to 1200000 ale12000,00.Vím že i přesto jsem překročil kapacitu a okamžitě jsem podnikl opravné kroky.Omlouvám se velice ale vůbec mne nenapadlo tohle hlídat ,protože jsem měl pocit ,že je to nějak hlídaný a nejde to překročit!Znovu velká omluva ,ale to znamená pro mne nějak se dostat k vtšímu prostoru a to bohužel asi placené ,ale to se mi pak nevyplatí dělat pro kamarády stránky o mužstvu a platit za to.Stačí že patím za internet.
pet: zapni si v administraci reklamni listu a budes mit 150MB prostoru
Já ji tam mám
To jsem to vymazal zbytečně?! Ale proč mi to tedy píše že jsem překročil když mám tedy(asi) 150 MB a měl jsem 12000,00?
<HTML>>>using 12548400 of 50000 kb
Takhle je to v logu? Pokud ano, pak jsi obsadil 12000MB, přičemž máš mít jen 50MB.
Pokud jsi tam zapomněl tečku, takže je tam
using 125484.00 of 50000 kb
tak i tak jsi překročil kvótu. Ale imho po zapnutí lišty na 150MB by mělo jít nahrávat.</HTML>
Nerad obtěžuji ale lištu mám zaplou od začátku.Každopádně ted je to v pořádku ale zrušil jsem fotogalerii atd.Dík ale za radu ,protože přes FTP už to jde .Ted tam mám napsaný :Quotas:using 4624.00 of 50000 kb.Jen nechápu když tam mám tu lištu (reklamní) proč tedy nemám 150 MB.V nastavení jsem to kontroloval a mám ji zaplou dole .Mrkni:www.fcbohemia2005.unas.cz
<HTML>Co se týče lišty a 150MB. Wz nabízí od září dva druhy reklamy - banner a lištu (byl rozeslán hromadný email). Ty máš jen banner na všech stránkách dole. Kombinace lišty a banneru:
Pouze banner = 50MB - automaticky po registraci
Pouze lišta = 100MB - aktivaci lze žádat zde na fóru, v nastavení tato možnost není
Lišta + banner = 150MB - lištu zapneš v administraci v nastavení reklamy (dole), lišta je např na <a href="http://markovo.wz.cz">markovo.wz.cz</a> - modrá lišta nahoře.</HTML>
Díky borec.Moc si vážím takovejch lidí.Funguje vše a i prostor se mi navýšil.Díky moc!Ještě že je se na koho obrátit!Kdybych mohl zvedl bych Ti plat!Fakt moc díky.Přál bych všem aby se naučily přes to FTP protože já uměl jen přes Správce souborů ,ale ted vidím že přes Commander je to mnohem lepší.No jo jsem obyčejnej kuchař.Třeba někdy oceníte mou pizzu§
Tak jsem tak celkem pochopila pročpa mi nejde nahrávat mé stránky upravené html přes správce souborů. A asi to v nejbližší době nepůjde, že? nebo snad ano.

Dále tedy jak dostanu upravené html soubory na moje webovky? prosím pokud někdo může malý a stručný návod tedy jak použít FTP. Děkuji obyčejná holka, žádný PC expertos:-)
<HTML>Máš-li TotalCommander, pěkný návod s obrázky je <a href="http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34">zde</a>. Lze samozřejmě použít i jiného ftp klienta, <a href="http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?33">parametry</a> připojení jsou stejné.</HTML>
Proč mi dneska začal WinCommander hlásit při pokusu připojení 500 Illegal PORT command , příkaz PORT selhal.
<HTML>2maxim: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?28</HTML>
dík,
Dotázek. Existuje nějáký FTP, co se dostane přez zaheslovaný přístup na web? Mám na net přístupové jméno a heslo, zrušit h nemůžu, a total comander a jiné FTP nejdou proto používat. Sprácve souborů taky nejde. Dá se něco udělat, abych mohl vesele aktualizovat stránky?
Radek: zaheslovaný přísptup = Proxy? Pokud jo, tak vyzkoušej třeba FireFTP. Je to doplňěk pro FireFox a připojíš se sním všude, kde se s FireFoxem dostaneš na web.
Jinak ještě by mělo stačit nakonfigurovat připojení u tvých stávajících klientů.
Prenos pomoci ftp se konecne dari, parada. Ted prosim o radu na "nejakej poradnej HTML editor" proste neco na tvorbu webu. Doted jsem delal v Notepadu. Diky za rady minule, soucasne i budouci.
Jan Krejci: sice už jsme OT, ale budiž: pokud chceš editor kódu, tak zkus třeba NVU, PSPad, ... já jsem zvolil PSPad a jsem spokojený.
Firefok jsem nainstaloval, FireFTP taky, ale mám trošku problém, stáhnul jsem nějáký anglický a fakt nevím, jak nastavit, abych se dostal na moje stránky, přez proxy:(
dobry den,
chtela jsem vas pozadat o informaci,
Az dopusud jsem aktualizovala moje stranky pres PSPad a Window comander. Po novem roce , kdyz se chci pripojit znovu nefunfuje mi heslo, tedy haze mi to chybu-530-login inccorect, Heslo jsem nemenila,a nejde mi se pripojit, co s tim prosim mohu delat?mohu se dotat k sobe do schranky na webzdarma, tam heslo funguje ale pres ftp se nemuzu pripojit.vemi vam dekuji za pomoc
Dejte sem výpis záznamu ftp spojení. Z něj se dá vyčíst problém. Každý slušný ftp klient by ho měl někde nabízet. Pro inspiraci nebo radu, jak získat tento zázhnam (anglicky log) prohlédněte toto téma nebo použijte hledání.
Jasně, j jsem v pohodě, i přes ty urážky (no, připadá mi to tak, sorry). Prostě v tom kompu už neni místo na ukládání mejch webů, tak je to takhle, no! Příště budu radši držet hubu, než aby se mi nkdo navážel do stránek!
ds: Jo a mimochodem - jak ty můžeš vědět, co dělám na internetu? Jako sorry, ale když tady člověk chce diskutovat na téma "podpora" a někdo mu začne předhazovat, jaký údajně je, tak promiň, ale docela to naštve! A pokud to myslíš vážně, tak proč jsi nenapsal(a):
Annico, ty seš taková a taková
a píšeš to někomu jinýmu, jako by se mě to netýkalo. Stejně si to sice přečtu, ale je to neslušnost. A pište si sem co chcete, protože do tohohle fóra se se žádostí o pomoc už nikdy neobrátím! Nazdar!