<b>Správce souborů dočasně mimo provoz (12/2006)</b>

Boože kdy už bude fungovat správce souborů?! Přez FTP umím, al eprostě mi pořád padá a hlásí chyby... Já už bych se opravdu potřebovala ke svým souborům dostat!
Pro Richarda a Toníka:

Víte, já si klidně budu web aktualizovat přes FTP, problém mi to nečiní, ale už mi přijde vážně únavné, jak je hosting tady nespolehlivý :o(
Nehledě na to, že např.můj starý PC FTP vůbec nebral a nahrávání přes něj nebylo absolutně možné, tak není vůbec moje mínus co chci nebo nechci používat.
To víte že kvůli výpadkům tady nebudu sedět a svoje stránky nechat hnít, a že si je pomocí FTP zaktualizuju, ale když už jednou někdo nabízí nějakou službu, tak by se neměl ohánět mínusy a plusy, ale hlavně dbát na to, aby nabízená služba fungovala.
Nebo ať to zruší úplně a přístup umožní rovnou jen přes FTP :o(
Přijde mi vyloženě trapné reagovat na připomínky tímhle způsobem.

Letos je to už potřetí, co nejede klasická administrace, teď je to třeba problém více uživatelů najednou, nebo všech,ale poprvé to rozhodně není.
Letos v létě se nám dokonce náš web jakýmsi záhadným způsobem údajně smazal a po určité době zase naskočil.
Dějí se tady doslova kouzla, člověk jde jeden večer spát s vědomím, že má web a druhý den už to tak být nemusí.

Upřímě řečeno, máte v tom pěkný bo*del, chcete-li, nepořádek (ale to je dost slabé slovo.
Asi jsem naivka, ale od hostingu jako je webzdarma.cz bych čekala nějaké solidnější jednání než tenhle zmatek.
proč nejde editovat web přes ftp v průzkumníkovy?
>> ale hlavně dbát na to, aby nabízená služba fungovala.
ano, to se presne deje. spravce je proste v oprave. kdyz das auto do opravny, taky s nim asi nejezdis.
>> Letos je to už potřetí, co nejede klasická administrace
tak to je dost dobry skore, nezda se ti? jenom tri vypadky za rok. to bych rozhodne neoznacil slovem "nespolehlivy"

ps zadnej Toník tady neni
Já musim souhlasit s pár lidma tady, kteří tvrdí, že by se to mělo opravit. Věřim, že se na tom maká, ale jsou tu lidi, kteří potřebují svoje stránky aktualizovat často a FTP jim prostě nejde (nebo s ním neumí). Já osobně mám takový problém, že ikdyž zaškrtnu pasivní režim, spojení selže. A zbytek jsem několikrát vyplnila přesně podle návodu. Já nevim, co se tu děje, takže nemůžu posoudit, jestli je to vaše chyba a můžete s tím něco dělat rychlejc, měla jsem akorát potřebu se k tomu vyjádřit. A argument "kdo to neumí, ať radši nedělá stránky" je fakt hodně blbej a ten, co to řek (napsal) by se měl nad sebou zamyslet. Díky za "vyslyšení". A. B.
Ludia, ako dlho to bude trvat? Ten comander je horor.
Jk tak sa mi podarilo zmenit nieco na jednej stranke a voala... ziadne mykcene mi nevipisuje!
A pritom a tej stranke amm
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
Ironia je, ze som menila este daco, a v tej druhej mi mekcene nepise len v jednej casti. sak to neni normalne.
Prosim, ponahlajte sa s tym opravovanim!
GwenLoguir: kodovani uvedene v meta musi odpovidat kodovani, ve kterem jsi soubor ulozil. jestli jsi to ukladal na win, mas to patrne v kodovani windows-1250
Ahoj, založil jsem si stranky a chci si na ně přes FTP nahrat prvni soubory. Vše jsem udělal podle navodu (přes Commander), ale připojeni vždy selže a piše mi to "připojeni se nezdařilo". Zkoušel jsem to i přes Explorer, ale taky mi to hlásí chybu. Byla by nějaká rada? :-) Dik
Stepan: Jo, asi takovejhle problém mám taky... :-)
Halóóó, bude to už vo Silvestr? Že já to webzdarma opustim?!?
>Brejlounek a kdo te tady drzi? Nevim jake mate porad problemy s FTP kdykoliv chci tak se pomoci total commandera na stranky pripojim a hahraju aktualizovane soubory, ktere samozdrejme aktualizuju v mem PC.

Ale pro jistotu opet uvedu odkaz na nastaveni FTP:

http://firstpage.wz.cz/?page=programy
Lidi já když tam chcu natáhnou dokument, nebo fotu nebo cokoli, tak mi to napíše: >>přenos selhla; pokračovat v činnost?<< co s tím mám dělat? všechno má nastavený podle toho návodu... i zaškrtnutý Použít pasivní režim přenosu.... Prosím pomoc!
PS: a kdy cca to tu bude opravený? Ploooosííííím
Musím se také přidat do řady těch co zajímá, kdy to bude chodit tak jako dřív. Přes net a správce souborů nic nezmůžu a přes ftp se také nepřipojím.
Zkoušel jsem to prostě různými možnými cestami a nic.
Dočkám se tedy já a ostatní opětovného funkčního chodu?
Uvítal bych i nějaké konkrétnější datum. Naopak neuvítal bych slova jako v řádech dnů (to už tu totiž bylo a nic), řádech týdnů, řádech roků.
Kdy bude správce souborů funkční?
Toniku až tu budeš prosím napiš mi sem tvůj mail potřebuju s něčím helpnout..díky moc.
no kdy to bude opraveny fakt netusim, ale ten tvuj problem snad vyresi to, ze me to delalo taky, bud mas plnou pamet, nebo ti vypadava pripojeni
FTP je dobrý používám ho ,ale nejdou mi v něm přenášet soubory ze složky do složky (ani přes comander, když se připojim na ftp do obou oken) Nefim, jestli by si stim správce souborů poradil ale i kdyby tak ten je zatim nefunkčníasi mi nikdo neporadíte, že?
To co chces ty nejde. Z FTP na FTP nic nezkopirujes.. skopiruj si to na disk a pak zpet tam kam to chces...
Potřebuju nutně nahrát jeden soubor....nešel by se někdo ochotný komu jde FTP? moc prosím...díky předem.
Lexy: a jak si to představuješ?
Dobrý den, dnes máme 29.12. a webové rozhraní "správce souborů" stále nefunguje. Mohli byste napsat, kdy začne opět fungovat?

Vím, že rádi odkazujete na FTP, ale to mi taktéž nefunguje a vzhledem k charakteru našich stránek je častá aktualizace opravdu důležitá.

Total Commander mi při pokusu o připojení vyhodí okno ve kterém je napsáno "LIST", dále "adresář" a tlačítko storno. Po asi 5 - 10 minutách toto okno zmizí, ale žádne soubory se v levém okně nenačtou. (I s tím mi, protím, poraďte.)
Bolek: nahraj sem log FTP pripojení z doby kdy to píše LIST
ehm a jak to mám udělat?
najdeš v FTP klientovi, který používáš kam si log zapisuje.V TotalCommander je log vypisován do okénka nad panelem, které se vytvoří při FTP připojení, když se na okénko 2x klikne tak se otevře soubor kam je log zapisován. Jiní klienti to třeba vypisuji, je to ten text, který se pohybuje, když FTP klient něco dělá .-)
To už se mi podařilo vyřešit. Nicméně, nyní, když se pokouším něco zkopírovat z disku na server stránek, tak mi to píše "Chyba:\\Sady webových souborů\plyn03.htm nelze přečíst.
Ty stránky dělám ve FrontPage. Je možné, že by to bylo tím?