PROSIM PRECTETE SI TO NEKDO A HELPNETE MI

Ahoj potřebuji pomoc .. heh vím že je tady o tom toho spousta ale furt mi to nefakčí a jako myslím si že zas takovej anti talent nejsem abych to nerozchodila mno ale nerozchodila a mám celkem dobrej pocit že to není moji vinou … o cem mluvím ? mluvím o tom, že správce souborů je stále mimo provoz a že připojení přes FTP mi stále nefakčí a to i když se o to snažím… heh takže asi takhle : zkusila sem všechny návody ( zjistila jsem také že jsou všechny v celku stejné ) vyplnovala jsem to tak peclive abych se nespletla ze mi to trvalo i vice jak 20 minut já vím zní to tak že to není možné ale je. Mno a stejně! Nic furt to NEJDE ! zkoušela jsem to minimálně 50x u mého compu sedím od rána tuším že bylo něco kolem půl jedenácté až do teď a to celkem vkuse tu sedím až na jednu hodinku kdy jsem si odběhla ke kámošce to také vyzkoušet ( mimochodem u ní to šlo?! – myslím to ftp ) a nepočítám to kdy jsem si odběhla na wc… zkoušela jsem to přes Total Comandra dále přes FlashFXP a potom i normálně přes můj internetový prohlížeč ( IE ) Ani jednou se mi to nepodařilo pro informaci co jsem např. v total comanderu vyplnila : Relace : FTP server
Hostitel: duckoff.borec.cz
Jméno uživatele: duckoff.borec.cz
Heslo: * (heslo blokovane moderatorem)
VÍM ŽE JE TO NEBEZPEČNÉ zde vystavovat mé heslo ale s prominutím mě je to už uprdele … btw: bránu firewall mám stále vypnutou a zkoušela jsem i pasivní režim přenosu..
Prosím neodpovídejte mi např: a víš jistě že si to vyplnila dobře !?! Prosimvas s takovejhlema otazkama me neserte opravdu zde již sedím od rána a celkem mě už tlačí prdel prosím o pomoc od nekoho kdo s tím má zkušenosti atd… děkuju moc jste moje poslední nadějee a sorry ale už tady na to SERU naschle a děkuji čekám na nějakou odpověď… Jo a vidite malem sem vam zapomela rict jakou chybu mi to vlastne vůbec hazi : Hostitelský počítač nebyl nalezen..
Tak 1): nepiš názvy témat velkými písmeny. Pokládá se to za křičení, a není to slušné. Za 2) názvem tématu "prosim prectete si to a helpmete mi" moc lidí nepřilákáš. Já sám sem přemýšlel, zda-li na to mám vůbec kliknout. 3) Trochu odstavců, ať se v tom člověk vyzná.

Já sem přes ftp poslední pár dnů připojenej furt (na 3 různý weby na wz) Občas to musím častěji znovu-načítat, ale problém není. Zkusím ti dát jednoduchý návod:

Total Commander ==>> FTP new connection ==>> (nesmíš mít zaškrtlý "anonymous") connect to host: ftp://duckoff.borec.cz ==>> user name: duckoff.borec.cz ==>> password: Tvoje heslo ==>> chvíli počkáš, a seš tam.

Pokud ti to ani teď nepude, tak bych ti vytvořil obrázkovej návod :))
Az do hesla, ktery nevim, jsem se dostal. Takze musi byt chyba nekde u tebe nebo po ceste.

Doporucuji to zkusit na jinem pocitaci. Pokud mas treba souseda(ku), ktery(a) ma taky pripojeni od stejneho poskytovatele, tak bych to zkusil i u nej. Paklize se u nej pripojis, tak je chyba na tvem pocitaci. Nepripojis-li se ani u nej, tak poskytovatel zrejme blokuje FTP, nebo mate oba(e) stejny problem s kompem.
Někdy tomu brání firewall.
mno takze ani podle tveho navodu to neslo ale i tak dekuju .... a myslim ze ani podle obrazkoveho to neppude .... pro tomika jak sem uz psala zkousela jsem to u kamosky a u ni to slo takze to bude mozna mym netem... jo a ted jsem si vzpomela ze mam jakoby nastaveenej net pres WinProxy nebo tak neco v tomhle se nevyznam .. - neni to treba tim? mno a pro Zdenka btw: bránu firewall mám stále vypnutou TAK NEVIM jak by tomu mohla branit?
<HTML>pokud pasivni rezim nepomuze, je jisty problem ve winproxy..
ja uz ho dlouho nepouzival ale tusim ze je treba v nem vse povolit (http port, ftp port, icq port,...) a proto by bylo dobre rict nekomu kdo to winproxy nastavit umi at se na to mrkne</HTML>
V Total Commanderu v editaci FTP je nějaké nastavení. Tuším, že se jmenuje "Použít firewall (proxy server)". Ale nehovím tomu.
Jestli chces tak taby mas i "obrazkovy" navod. http://firstpage.wz.cz/?page=programy
Jinak s tim proxy nevim. Pokud chces tak mi pisni na majl a poslu ti csript na editovani souboru pres webove rozhrani. ;)
Proxy je pěkně pitomý - skor´ furt je v něm nějaká kravina... ;-/
tak vsem moc dekuju za rady atd... ale precejenom sem se rozhodla ze az si ty stranky dodelam v pc tak si to vsechno hodim na flashku a udelam to u kamosky ....:)) vsechno se da vyresit ale i tak vsem DEKUJU MOC......