Zvlastí Problem!

Kdyza svou stranku pustim v pohlizeci jmenem Opera tak se nacte starej vzhled stranky kdyz to pustim v Exploreru tak je to O.k
Newimte co je stou operou?
Opera je celá divná... ;-/
zkus Ctrl F5
>>Opera je celá divná... ;-/
wtf?
2Brejlounek: Neflamuj. Ja pouzivam Operu uz asi tak 3 roky a nesetkal jsem se s zadnym problemem. Teda aspon ne s takovym, abych kvuli tomu presel na jiny prohlizec.
Divnej je Internet Explorer, s tím jsou pořád nějaké problémy, ještě jsem nemusel psát CSS extra pro Operu.
Divný jsou všechny prohlížeče, používejte lynx :-P

A naučte se psát jiný názvy témat než "Zvlastí Problem!"
Co umí lynx a neumí FF nebo Opera, aby to byl důvod změnit prohlížeče?
Myslim, že stačí dát aktualizovat, ale nepřekpokládám, že by vás to nenapadlo...
Ne to s tim lynxem nebylo míněno moc vážně :-D Ale každopádně:
http://www.delorie.com/web/lynxview.html ;-)
člověk který řekne o opeře že je na dvě věci, ji nejspíš ještě ani neodskoušel, já osobně nejraději používám firefox, ale operu občas také, například, opera mi zatím podporovala všechny tagy třeba position:fixed, ale internet exploler tuto vlastnost nepodporuje. Dá se to sice obejít některými "heky" ale není to zrovna moc lechké.
všem vřele doporučuji Firefox, IE. je na nic. Do firefoxu jse dají stáhnout i různé vylepšení, a netvrďte mi někdo že nový IE. tuším 7 je dokonalí, jelikož vývojáři opravili pár chyb, ale nasekali spoustu nových.
Pro vývojáře stránek nelze doporučit ten tebo ten browser, měli by se naučit používat alespoň tři základní: IE, Firefox, a Operu. Osobně požívám asi 30 prohlížečů, a na všeš své stránky testuji, i když třeba polovina z nich nepoužívá vlastní vykreslovací jádro. Pro běžné surfování potom také nelze říci, který prohlížeč je lepší. Operu použijí ti, kteří chtějí mít mnoho funkcí už v základu, Firefox naopak ti, kteří si chtějí svůj prohlížeč rozšiřovat dle libosti. Oboje řešení mají svá pro a proti, ale to už je věc každého, stejně jako jednoduchost ovládání. Dalším prvkem je podpora standartů, ale např CSS 2 doposud nepodporuje žádný prohlížeč takže ani s Operou ani s Firefoxem to nebude tak žhavé.