!HEJ!

Hej lidi z WZ!, lidičky se ve vašem foru ptaj furt na stejný věci, to jste předpokládám taky postřehli, proč ty nejčastější věci nenapíšete někam vedle? Neměli by jste tolik práce a lidem by to ulehčilo nesmislné dotazování.
Další věc, někdo se tady ptá na cenu www prostoru bez reklam!, vy ho odkazujete na nějaký mail, proč to proboha neodpovíte rovnou a přečetlo by si to několik lidí, nebo se bojíte kritiky? :)
Grid
Jsem téhož názoru. Ale lidé, co se tu pořád ptají na totéž, nečtou, nehledaj. Vlezou na fórum a dští síru. Bohužel. Nejlepší by bylo přidat na úvodní stránky, do administrace a na fórum nahoru takovou velkýma červenýma tlustýma písmenama napsanou tabulku "7 Vašich nejčastějších problémů - viz FAQ." Tu by nikdo nepřehlédl a pročetl by si to FAQ :)
HEJ HO, HEJ HO

:P
Grid: Vsak FAQ tu je, navod na pripojeni na FTP i z obrazkama, a stejne radeji BFU napisou sem, nez aby se sami snazili problem vyresit..
Jo, ale měly by tu stejně udělat to co říkal Nípal ! Jak se vlastně přišel na to jméno? Snad ti ho nepřidělili při porodu tvé matky, snad je to jen přezdívka!?!
Hej Sojkovce,
kdyz uz se tak rozcilujes nad tim proc tu otravujem s dotazem,misto aby sme sami hledali¨, tak mi teda neco vysvetli...
Poprve kdyz sem to zkousel podle navodu,tak se to povedlo hned na poprve a prislo mi to velmi velmi easy.
Ale pri druhym pokusu to najednou zacalo odmitat se pripojit a nemuzu prijit na to cim to je
no tak ted uz toho mam fakt dost...
To proste nepochopim....po tydnu snazeni se a lamani si hlavy s tim, proc to nevali to najednou zas jde !
Opravdu sem to delal furt stejne a najednou to de...to je fakt divny
Grid: A jak jsi přišel ke svému jménu ty? Rodiče to napadlo během grilování? Otec je kartograf? Pracuje v ČEZu? Nebo je to snad přezdívka?
Grid: Co se ti nelíbí? :) Jsem čech jako poleno, proto mám ČESKOU přezdívku :) což se o jiných lidech říct nedá, že.
No, něco na tom je , ale myslím si , že neni a co si stěžovat...