Nefungující hyperlinky

Hodil jsem si přes Commandera stránky na web a chci zmáčknout jedno tlačíto, díky kterému se dostanu do jiné části mé stránky. Jenže když ho zmáčknu, neudělá se nic. Ale když napíšu do pole Adresa nahoře přímý název té stránky, tak se mi objeví. Určitě to není vadný hyperlink, protože jsem to už mnohokrát kontroloval. Prosím, poraďte!
na http://atlasofarda.wz.cz/ nevidim zadny odkaz ani tlacitko, na ktery by se dalo kliknout. musis ukazat tu stranku s tim vadnym tlacitkem, jinak ti nikdo asi nepomuze. (ale jestli je ta stranka taky delana v pulbisheru, tak to ti ani tak asi nikdo nepomuze.)
je tam tohle, Firefox to chápe jako součást komentáře a kdyby nebylo tak by to stejně nefungovalo:

<a href="file:///C:\Documents%20and%20Settings\Machacova\Desktop\Atlas%20of%20Arda\Písně,%20Balady%20&%20Příběhy.htm">Písně, Balady & Příběhy</a>
Sakriš, celé to dělat znova... Ach jo. Je to celé v Publisheru a ono tam je jedno tlačístko speciálně udělané, ale nefunnguje. Nemohl bys doporučit nějaký jiný program na dělaní stránek? Word je o ničem, FrontPage nemám (ani nevím proč, když je součástí Office) a v html ty stránky nejsou moc vizuálně kvalitní.
Firefox myslím nepodporuje Publishera. Jen IE.
http://www.czilla.cz/produkty/nvu/
Otevři si soubor v poznámkovém bloku a změň adresu v odkazu.(namísto adresy souboru v počítači tam dej adresu souboru nahraného na WZ)
Jo, díky. Kamarád mi už poradil.