Nestyďte se nám napsat

Při vstupu do správce souborů:

Webove rozhrani je docasne odstavene, pouzijte prosim FTP. Pokud mate problemy s pouzitim FTP, nestydte se nam napsat s uvedenim maxima podrobnosti (vase nastaveni, chybove hlasky nebo klidne kompletni log ftp spojeni). Dekuji.


předpokládám, že na podpora@webzdarma.cz, nebo se mýlím?
kdyz mas problem proc ho nepises sem ? napsat neznamena snad nutne mail, si na foru v sekci podpora, tak proc sem hazis takovy zvratky misto normalniho dotazu ci problemu ?
<HTML>Jj ds, taky tě nechápu, vždyť ten mejl tam napsaný je.</HTML>
Já taky přidám jeden zvratek a ten se týká včerejších výpadků , nikdo z moderátorů se k tomu nijak nevyjádřil. já vím že provozovat server není žádná sranda, ale jestli se něco děje tak pár řádek nikoho nezabije.
Myslím, že ds si taky dělá srandu ze všech těch lam, kerý sou bezradný bez správce souborů. No sice na tom není nic špatnýho, když člověk neví jak přes ftp na svý stránky, ale špatná je ta lenost prohledat fórum popřípadě faq, kde to už mnoho lidí předtím vyřešilo... že? :o)
<HTML>Aha, takže jsem asi naletěla. Jenže v původním příspěvku žádnou srandu nevidím...

I tak si myslím, že je lepší, když napíšou sem, než na email podpory. Rychlost odpovědi tady bude mnohem rychlejší, zvlášť když všichni píšou "Nejede mi FTP, spravte už toho správce!". Když tohle napíšou všichni na mejl, tak ho akorát tak zahltí a pochybuju, že na takovéto emaily bude někdo odpovídat (tímto vyjadřuji čistě svůj soukromý názor). Imho neumějí-li to napsat správně do fóra, tak to nenapíšou správně ani do emailu.</HTML>
pokud se tu objevi dalsi topic typu nejede mi ftp, tak bych to bez litosti mazal... je to fakt smutny, takovy lidi nemaj narok delat si web samy, sou jen namysleny a myslej si ze web dokaze udelat kazdej blbecek, a pak tu spamujou o pomoc, doporucuju pouzivat mozek
Pomocí Total Comanderu napíši vše podle Vašich pokynů:
hostitel: marekpoustevnik.mysteria.cz
jméno uživatele: marekpoustevnik.mysteria.cz
heslo: mé vstupní heslo

jediný výsledek je tato hláška: 530 Login incorect

Studoval jsem Vaši diskuzi ve snaze zjistit včem je problém. Jako hostitele někdo doporučoval použít předponu www, tak jsem napsal:www.marekpoustevnik.mysteria.cz, zkoušel jsem i zadat www.webzdarma.cz, ale znovu se objevuje ta hláška 530 Login incorect. Zkoušel jsem odfajfkovával i ten pasivní režim. Zkoušel jsem se připojit z různých počítačů a nic: 530 Login incorect! Dokonce mi zde (Moravské zemské knihoně) asistoval i odborný pracovník, ale i jemu to píše: 530 Login incorect.

Tak už fakt nevím, jak se ke svým souborům na web marekpoustevnik.mysteria.cz dostat. Teď jste tam cosi nainstalovali, takže se otevřou soubory, ale nejdou editovat, takže zase nic.

Tak nevím. marek.
hostitel ma bejt marekpoustevnik.mysteria.cz

>> 530 Login incorect
to znamena nespravne vyplnene jmeno nebo heslo
di normalne prez wokno, das do url:
ftp://marekpoustevnik.mysteria.cz
login: marekpoustevnik.mysteria.cz
tvoje heslo... je to nejjednodusi
Děkuji Vám za ochotu!

napsal jsem tedy u hostitele: ftp://marekpoustevnik.mysteria.cz (samozřejmě, že jsem odstarnil i to www.)

a pořád 530 Login incorect

marek

poradí mi ještě někdo. díky.
Ano bez Správce mám skutečný problém - na PC nemám správa administrátora takže ač bych FTP použila ráda, prostě nemůžu.
Takže prosím o laskavé znovuzprovoznění Správce Souborů. Díky!
marekpoustevnik.mysteria.cz:

pokud to zadáváš v Total Commanderu do okna s názvem (nahoře) "ftp: popis připojení", tak tam nech údaje:

hostitel: marekpoustevnik.mysteria.cz
jméno uživatele: marekpoustevnik.mysteria.cz

ale heslo nevyplňuj, ulož a zkus se připojit...
Jestli to nepůjde, zaškrtni ten pasivní režim...
Děkuji za Vaši ochotu, ale fakt to nejde - i když to přesně zadám dle Tommyho popisu...
Zadávám to v Total Comanderu do okna nahoře (ikonka) "fts připojení server". Ty údaje:
hostitel: marekpoustevnik.mysteria.cz
jméno uživatele: marekpoustevnik.mysteria.cz

tam nechávám a i když heslo nevyplním, tak si to zadání hesla vyžádá a zkusil jsem i ten pasivní režim.

Pak se hned objeví ta hláška: "530 Login incorect. Zkusit se stejným jménem/ heslem nebo znovu zadat?".

Takže nejsem ke svým souborům ani o krok dál, respektive blíž...

marek
<HTML>Určitě heslo zadáváš správně? Co CapsLock, CZ/EN klávesnice?</HTML>
marekpoustevnik.mysteria.cz:

Mělo by to vypadat takhle:
http://sumatra.wz.cz/ftp.jpg

Jakou máš verzi total commandera?
To, co zadávám je to, co píše http://sumatra.wz.cz/ftp.jpg
Mají tady Total Comander 6.53 - jsem teď na FaxCopy - to jsou profíci.
Klávesnici mám nastavenu CS. Fakt si nejsem vědom chyby, ale nejde se připojit... marek
Heslo jsem si též ověřil, je to to samé, kterým se připojuji na tuto diskuzi - tady se připojim, ale tím Total Comanderem né.
Změň si heslo ve web administraci na jiné bez háčků a čárek a zkus FTP ještě jednou.
Už jsem taky zaregistroval případ, že díky tomu, že se v hesle píšou hvězdičky místo písmen a tím pádem není kontrola, tak kdosi používal českou klávesnici a čísla nad písmeny a tím pádem logicky místo "heslo123" napsal "heslo+ěš" a hrozně se divil, že to nefunguje, když s ním přece ten program komunikuje anglicky a čísla by měla fungovat...
Vážení přátelé, díky, nehynoucí sláva budiž WEBUZDARMA! Podařilo se mi s Vaší pomocí objevit tu záhadnou chybu, kvůli niž nebylo možné vstoupit pomocí Total Comanderu do svých souborů, i když jsem všechno zadával zcela správně. Takže bylo to v tomto:

Hláška "530 Login incorect", která mne nechtěla pustit dál, se opravdu objevovala proto, že jsem něco zadával "špatně". Tedy přesně řečeno, já jsem to zadával PŘESNĚ, ale Total Comander jinak vnímá písmenko š než WebZdarma. V mém přihlašovacím hesle se totiž objevovalo písmeno š. S tímto písmenem š v hesle, jsem vždy bezproblémově vstupoval do správce souborů. Ale Total Comander je nějak přecitlivělý! Když jsem totéž heslo s tímž písmenkem š (podotýkám, že s klávesnicí CS) zadal v tom Total Comanderu, tak mne to prostě dál nepustilo a objevila se ta hláška "530 Login..."

Nyní jsem přejmenoval své vstupní heslo a odstranil jsem ono problematické písmenko š, a POMOCÍ TOTAL COMANDERU JSEM BEZPEČNĚ VSTOUPIL KE SVÝM SOUBORŮM! Nyní Vám chci poděkovat, Vám všem, kteří jste se zůčastnili výše uvedené diskuze. Pokoj Vám a šťastný nový rok na WebuZdarma.

marek poustevník
Pokouším se opravit některé soubory (po svátcích, přece nebude sněžit ještě v létě), nejdou ani přes FTP ani přes rozhraní. Jinak je to zábavné, alespoň se utvrzuji kdo je blbější. To už neříkám o rss to už jsem vzdal.
Jestli to tak půjde dál budu upuštět i od jednotlivých souborů. Jinak zdraví a hezký den.
Zde:

http://firstpage.wz.cz/?page=programy

je kompletni nastaveni TC + IW FTPort Client i s obrazkama z nastaveni... pokud to ani pak nepujde tak to nema cenu skouset...
Jsem na tom úplně stejně. K FTP se nedostanu, protože nemám administrátorská práva a ani kdybych byla administrátor, nemám šanci, protože máme FPT celopodnikově zakázaný. Jestli to tak půjde dál, musím si hledat jiný hostitelský server.
kdyz se chci pripojit na svuj web(zaregistrovany ale jeste tam nemam stranky..)tak mi to pise prikaz port selhal(v Total Cmd)nevite co s tim?Dikes