Problem s mysql databázou

Dobrý deň,
Mám u vás konto a na ňom phpBB fórum- www.xforum.nazory.cz - ktoré fungovalo doteraz v pohode, lenže dnes sa mi začalo vypisovať chybové hlášky ako:

Couldn't obtain forum information

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 28 from storage engine

SELECT f.* FROM phpbb_forums f, phpbb_categories c WHERE f.cat_id = c.cat_id ORDER BY c.cat_order, f.forum_order ASC

Line : 579
File : admin_ug_auth.php

ALEBO:

Could not obtain search results

DEBUG MODE

SELECT pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject, p.*, f.forum_id, f.forum_name, t.*, u.username, u.user_id, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid FROM phpbb_forums f, phpbb_topics t, phpbb_users u, phpbb_posts p, phpbb_posts_text pt WHERE p.post_id IN (82, 83, 85, 88) AND pt.post_id = p.post_id AND f.forum_id = p.forum_id AND p.topic_id = t.topic_id AND p.poster_id = u.user_id ORDER BY p.post_time DESC LIMIT 0, 15

Line : 788
File : search.php

Tie chyby naznačujú, že tam máte problém s mysql databázou, dalo by sa to napraviť?
Mozna to bude tim, ze se provadi aktualizace mysql serveru.
Přesně to samé.
Ty hlášky to píše, když šáhnu na oprávnění v admin. fóra.

Celý den jsem přendaval usery do skupin a ladil fórum.
Odpoledne to chodilo asi 2hodiny, a pak najednou tohle.

Chtěl jsem to opravit resetem, v nastavení mysql. nic.
pak jsem odpojil databázi, a teď mi nejde připojit.
a co teď.?
kdyz se pokusim pomoci phpmyadminu sahnout do mysql databaze(neco tam zmenit), napíše tohle:

SQL-dotaz: Upravit

SHOW FULL FIELDS FROM `uzivatele` ;

MySQL hlásí: Dokumentace
#1030 - Got error 28 from storage engine

problém je jen s phpmyadminem, stránky(www.charliehunters.wz.cz) fungujou normálně
tento problém mám už druhý den(plz udelejte s tim neco)
Na svých stránkách jsem se setkal se stejným problémem:
#1030 - Got error 28 from storage engine

Vzhledem k tomu, že dokumentace u tohoto chybového kódu uvádí toto:
OS error code 28: No space left on device

obávám se, že rychlé nápravy se tady jen tak nedočkáme...
Tiež mám phpbb forum ale táto chyba postihla všetky súbory takže stránka mi nejde vôbec :

Couldn't get banners data

DEBUG MODE

U me to vzdy da tu stejnou chybu jako tobe ( xforum ) , kdyz zmacknu na permissions a dam hledat uzivatele... K tomu se z toho nejak brzdi forumy. Tak faakt doufam ze se dockame opravy =(
Hmm, tak u mě to už je zdá se v pořádku... DOufám, že na dlouho...
No som zvedavý za ako dlho to vobec opravia, lebo ten problem je zrejme na väčšine phpbb fór... a v prípade, že to neopravia, sme asi nútený hľadať si iný web hosting...
Ludia sláva - mne to už ide v pohode, dúfam, že aj vám a tiež dúfam, že to pojde bez problemov na dlho :)
mě web jde, ale databáze mysql ne, nemám zálohu, jsem z toho KO....
Prosím Vás, kdy bude SQL server opět 100% funkční ?
Díky Mirek
Na tento problém se zeptej na www.phpbbplus.cz nebo na www.phpbbcz.com
Diky za zaslany odkaz, ale at se na nej divam ze vsech stran, nemuzu najit odpověď ..... :o(
Asi jsem ještě po ránu nějak ztuhlej, takže ti Honzo sice díky, ale nějak nevím za co. A tak do mě, prosím, trošku kopni ať pochopím,co jsi tím myslel :o)
Mirek
Mirek: SQL server je funkční (teda mě osobně vše jede tak, jak má). Jediné co, tak že prý byly v poslední době provedeny obnovy některých databází ze starších záloh. Pokud je to tvůj problém, tak ti asi nezbude, než aby jsi svou databázi obnovil ze své zálohy (přece si je pravidelně děláš, ne?) a pokračoval v původní činnosti jako by se nic nestalo =)
Pro Tomáše :

díky už to chodí - chyba byla v tabulce na mysql, která se ze záhadných důvodů "rozsypala". Asi přes ní přejel bagr nebo co ...

S těma zálohama víš jak to je, že jo :o)

Měj se hezky a díky za tvůj čas !

Mirek