Chyba, chyba a zase chyba ...

Chtěl bych se jen zeptat, co se děje s WZ ? Každou chvíli to píše "Stránku nelze zobrazit" nebo nějakou chybu... (na mojich www stránkách i na www.wz.cz)
... a teď už se nemůžu dostat ani do "správce souborů" ... (píše to: /home/web/admin.wz.czuh oh)
To samý, 404 nebo i 500 a ten už vůbec nechápu.
taky nechápu... někdy se mi stane, že všechny stránky jdou v poho, ale jedině od wz neee... nevim fakt záhada..... třeba UFO :-) ...... nebo taky ne.... ale co vy víte....
Ano, např. teď se nedá dostat na žádné stránky wz.cz.
A v poslední době podobné výpadky pozoruji často. Většinou to je jen chvilkové, ale teď už to je několik minut.
Pozor - já si nestěžuju! Já jen podotýkám chyby.
Jsem rád, že wz tady je a že poskytuje to všechno co poskytuje.
Tak tak. wz.cz je gud., akorat bych rad vedel jestli je to docasny.
dik
Dočasné to moc nebude, protože to trvá už delší dobu. Jsou chvíli kdy to jede v pohodě ale pak zas co chvíli chyba. Vypadá to že je to asi přetížené nebo já nevím.....
zajímavý, že tyhle výpadky bývají hlavně po 19. hodině. Že by servery nestíhaly náhlý příliv 56k userů?
PROČ MI TO HLÁSÍ Chyba 404 - soubor nebyl nalezen

Soubor nebyl nalezen, pravděpodobně byl smazán nebo přejmenován. Je mi líto. UŽ MĚ TO NEBAVÍ! (wz je super, ale ty výpadky už mě přestávaj bavit)
Může mi někdo kdo to tady provozuje říct, proč se už třetí tejden nemůžu dostat ani do správce souborů, natož dokonce k html jednotlivých stránek
? Já moc oceňuji, že je to zdarma, ale když nemůžu svoje stránky aktualizovat a rozšiřovat, je mi to celkem k prdu.
DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.
carodeji, může, ale nemusí. Přečti si pravidla.

Jinak výpadky jsou pravděpodobně z toho, že uživatelé dávají na stránky nadměrný download a server to nezvládá. Mimo to, toto téma sem vůbec nepatří. Pokud je moje teorie mylná, stejně to nebude chyba WZ, ale Ginu, který se o tu konektivitu stará. Nebo si připlaťte, WZ Vám určitě rád obstará lepší připojení. Dobré připojení stojí tak 100 000 Kč měsíčně. Kdo se nabídne? Kdyby každý uživatel platil alespoň 12 Kč ročně za 1 web, WZ by na to určitě mělo.

Btw. pokud nerozumíte nějakým názvům z tohoto příspěvku, neměl by sem vůbec chodit. Začínám se častěji setkávat s lidmi, co tvoří web, ale neznají neví, co ten web přesně znamená a co dokáže. To jsou pak výsledky. Škaredý web. Takový to uživatel si pak nechá zkomentovat web a dostane nehezké ohodnocení. Nedivím se tomu. Pak ještě nadává (někdy i vulgárně). Jsou i případy, kdy uživatel je takové , že si nepřečte pravidla a pak tady nadává na administrátory, že mu nefunguje tohle či tamto.

KROŤTE SE. Ti co chtěj tvořit web, zdvořile je prosím, naučte se pořádně pracovat s internetem!
Ha, tak teď jsi mě setřel.

Nevím jestli seš nějakej chytrej ohledně www stránek a to klidně můžeš být, ale čti si prosím pořádně moje příspěvky. Myslím, že jsem se vyjádřil docela slušně a žádné vulgarity si i po několikaterém přečtení nějak nemůžu všimnout. Je mi líto, pokud jsem nějak urazil tvý programátorský ego, ale prostě jsem uviděl fórum chyba chyba chyba a protože jsem povahy přímé a jednoduché, požádal jsem o odpověď proč se už řadu dní nemůžu dostat ke svýmu kódu.
Neřekl bych, že je to nějakou mou chybou, vzhledem k tomu, že i mí přátelé mají podobný problém a vzhledem tomu, že to propuklo tak najednou u všech lidí stejně.

Ohledně toho, že nerozumím některým názvům, hádat se s tebou nebudu a ani nemůžu, protže jsem stránkový laik a s html kódem a programováním stránek vůbec teprve začínám, takže...jo dostal jsi mě.
A tedy proto že jsem takový laik, předpokládal jsem, že chybu, která se objeví vždy, když chci otevřít správce souborů by mi mohl někdo pomoci objasnit právě ve foru chyba chyba chyba.
Samozřejmě, jestli ti a vůbec ještě někomu připadá, že zněl dotaz nějak vulgárně, omlouvám se všem, psal jsem ve spěchu a trochu i v afektu.

Ohledně peněz. No, tuhle trochu hloupou(promiň za ten vulgární výraz) poznámku zanechám bez komentáře, myslím, že můj dotaz se netýkal rychlosti nebo kvality.

Jo a co má znamenat ta část o ošklivém webu, to nevím. Můj web třeba není z nejhezčích, ale pracoval dobře a neobsahoval žádné chyby. On teda pracuje i teď, akorát(jak jsem tak necitelně sdělil nahoře) ho nyní nemůžu aktualizovat.

Takže je mi líto, že jsi kvůli mému vulgárnímu dotazu musel vypěnit. Měj se.
Nene, promiň carodeji, ten 2. odstavec nebyl na tebe. Je to např. na HHPZ (http://hhpz.wz.cz). Cituji:

17. 10. 2004, 11:32:58
HHPZ [ e-mail ] [ web ]
Tvůj web je sice možná lepší designově, ale obsahově jsem na tom líp já.

Opravdu se omlouvám. Na tebe bylo to "carodeji, může, ale nemusí. Přečti si pravidla." Sem totiž hodí taková (e.g. Ken apod.). A chodí sem i ti co se ptají (Kde najdu prodejnu vajec?). Ti neví vůbec, na co se internet používá.

Nevím, kdo jsi, takže bych to na základu tebe nemohl napsat. Navím jestli jsi úplný laik či profesionál. Omlouvám se ;-)
V pohodě :), já se taky omlouvám. Jsem spíš laik, i když chvíli už stránky taky mám.
Já jsem si tady taky trochu stěžoval na problémy s WZ, tak bych se taky trochu vyjádřil.
To že se mé stránky občas nepodaří načíst určitě nebude má chyba, protože mimochoden dbám na to, aby mi kód vyhovolal doporučením W3C (validator.w3c.org nebo jak to je).
Možná bude problém v tom, že využívám PHP a MySQL, což může načítání spomalovat.
Jo a ohledně 12 Kč ročně. Já bych si velmi rád za stránky platil, klidně i více než 12 Kč. Jenže to by tu taková možnost musela být. Já vím, webzdarma je od toho aby byl zdarma, takže placení je trochu mimo mísu, ale kdyby to přineslo nějaké výhody, určitě by hodně lidí zaplatilo.
Ještě jednou, ten můj příspěvek berte všeobecně. Je to např. na ty, co se neustále ptají:

Kde najdu přesný čas?

Odpověď je vždy GOOGLE.COM. Ti většinou neví, že google existuje.

Tom> Máš hezké stránky.
Občas by odpověď mohla bejt JYXO.CZ
No, abych rek pravdu, tak me wz uz zacina pekne s*. Me nevadi, ze obcas vypadnou, ale vadi mi to, ze o tom potom nekdo nenapise a nevysvetli, co bylo duvodem vypadku. Je zvykem na vetsine stranek, ze po vypadku napisou napr. "Omlouvame se za vypadek 12.9.2004 duvodem byla servisni kontrola serveru" Takhle nevim, co si o tom mam vlastne myslet...
Honza: tohle tady fungovalo taky, jenže když je výpadků třeba i několik za den, tak už takové zprávy ztrácejí smysl... Myslím, že po rekonstrukci WZ to zase pojede, a když náhodou ne, tak to bude objasněno;)
<HTML>veskere vypadky delsi nez nekolik minut jsou oznamovany na foru a kdyz uz to je hodne zavazne tak v novinkach

ze to posledni dobou nestiha a vickrat za den se stane, ze to je na nekolik (desitek) sekund nedostupne, to je pravda, ale to nikdo nezpochybnuje, na vice mistech jsem o tom psal a omlouval se</HTML>
Kruci, co Vám to furt blbne? Zas (asi po sté) se nemůžu dostat do správce souborů..... Co mám dělat?
já to mám nedostupné nekolik (desitek) minut..... :-(