zrušení stránek

Když chci zrušit tyto moje stránky, co mám udělat? nikde jsem to nenašel, teda pokud jsem špatně nehledal. Může mi s tím někdo poradit, anebo případně rovnou zrušit? díky ;)
Vsechno z nich vymazat... za nejakou dobu se zrusi samy...
Když budeš mít štěstí jako já, tak se ti samy zruší, i když budou normálně fungovat včetně všech reklam. Já tím prošel už 2x :o)))
prosím chci obnovit stránky www.nicolevaidisovagallery2007.wz.cz nevím proč, ale nic na nich nefunguje, prosím o opravu...
<HTML>2Andrew: Sice se ptáš ve špatném tématu, ale...
Zjevně byly smazány z důvodu porušování podmínek - je zakázáno "spojováním více virtuálních webů obcházet nastavený limit velikosti poskytovaného prostoru". 150MB ti nestačí?
A imho ta úvodní stránka na nicolevaidisova.wz.cz taky zrovna podmínky nesplňuje.</HTML>
já jsem žádné podmínky neporušil a kdyžtak chci teda vědět jaké... a 150mb mi stačí, ale proč web běžel od prosince a nejednou mi to daj pryč? jak si teda mám udělat prostor pro galerii?
<HTML>Jak už jsem řekla: je zakázáno "spojováním více virtuálních webů obcházet nastavený limit velikosti poskytovaného prostoru" - to je citace přímo z podmínek. Takové stránky jsou mazány, když se na to přijde. Asi se na to zrovna přišlo.
Galerii si můžeš udělat buď úplně někde jinde nebo ji mít na nicolevaidisova.wz.cz, kde máš přece prostor 150MB.</HTML>
to mi nestačí, mám milion fotek, prostě je to tu na houby... nevim proč mi to mázly... dyk je to jiná stránka... fakt to nechápu
a můžu si galerii udělat na jiný doméně než wz.cz? třeba kvalitne.cz?
No tak na milion fotek ti nebudou stačit ani 2 spojené weby ;) Zkus se podívat po placeném hostingu, protože porušuješ podmínky zobrazování reklamy a možná ti to někdo brzo smázne =)
zdravim, zkusim to ještě sem. Měl bych dotaz proč mi byly zrušeny stránky? Nevím čím jsem porušil pravidla a ani žádný email s upozorněním na porušování pravidel nepřišel ...
storm ice: přesně to se mi stalo :(
Ne, spojování virtuálních webů je na WZ (tedy wz.cz, webzdarma.cz, xf.cz,aktualne.cz, ...) zakázáno. Klidně můžeš mít hlavní web u WZ a galerii u nějakého jiného poskytovatele, ale dvě očividně související domény na wz mít prostě nesmíš. No a k těm upozorněním emailem: při registraci jste souhlasili s podmínkami použití(to, že jste je nečetli je váš problém) a tudíž se počítá s tím, že je budete dodržovat a pokud ne, tak zde nemáte co dělat, natož aby se s Vámi ještě někdo "sral" s tím, že Vám bude posílat nějaké emaily.
Hau, domluvil jsem ;)
Tom (manual.wz.cz) ... to asi nebyla odpověď pro mě, nebo ano? číst umím, spíše to vypadá, že ten co mi smazal web neumí napsat proč. Nemyslim si. že bych pravidla porušoval a pokud podle někoho ano stačilo napsat čím ... ;)
storm_ice: to bylo všeobecně. Číst sice umíš, ale pokud nečteš, tak je ti to stejně k ničemu.
No a pokud by jsme začali pitvat, čím jsi se prohřešil, tak by jsme určitě něco našli, stejně jako u 90% ostatních případů. Pročti si pravidla používání a zamysli se nad tím, třeba na to přijdeš sám.
No a kdybych já měl být admin (což naštěstí nejsem), tak bych to řešil stejně jako zdejší správci: smáznout a žádný emaily neposílat ...
hmm asi někoho baví mi pořád mazat web, když je tak aktivní tak ať napíše proč ... nebaví mě to pořád znova zakládat a nemám pocit, že bych nějaká pravidla porušoval
storm_ice: proč to řešíš ve dvou vláknech? Popis současného stavu jsem ti popsal tady: http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=44805&t=44805

PS. Mám na WZ několik stránek už pár let a NIKDY mi ŽÁDNOU admin nesmazal. Asi to bude tím, že dodržuji pravidla...
Čau ja mam taky takowej problem normálně mi jeli stránky az do pátku,ale ted se mi nechtěj načíst,piše mi to serwer nenalezen,nenalezne se mi ani www.wz.cz jako by to neexistowalo,ale když si zapnu Proxi a připojim se prez proxi tak mi stránky normálně jdou bez problemu pripojim se normalne i do administrce (www.howajablonec.wz.cz)
Ale diwný je že wšem ostatním ty stránky normálně jdou načist bez jakyhokoli prooblemu co s tim mužu mít ?nejdou jenom adresy který sou od "webzdarma" jinka wsechno se mi okamzitě hned normalně načte :o(
Tak to asi nebude problém na traně serWeru WebZdarma, to si Wyřiď s poskytoWatelem internetu ;)
Ok .. a je neco co bych mu měl říct nějaky porty nebo tak něco ? nebo mu mam proste rict nejede mi zadná stránka od WZ?
To Hafik14: Pokud Ti můžu poradit, měl bys hlavně odstranit ze svých stránek některé ,,nevhodné" odkazy, které zjevně porušují jak podmínky WZ, tak zákon (mám na mysli autorský zákon - teď už určitě víš, o čem píšu). Tvůj problém to neřeší, ale možná Ti tahle rada ušetří potíže se zákonem.
měla jsem tady registrováno dost stránek. vseprovas.borec.cz, energie.borec.cz, hubnutii.borec.cz, nechápu proč, ale nedávno jsem se k nim vrátila pouze po 14 denní pauze a nic neexistuje "takový účet neexistuje" a "chyba, nenalezen" to nechápu, ani mi na e-mail nepřišla žádná zpráva, že porušuji podmínky a proto se půj web ruší. Můžete mi teda vysvětlit proč najednou "takový účet neexistuje"?
Nevim, proc musim stale opakovat to, co uz zde v teto ziskusi zaznelo asi 10x - precti si podminky.

A taky me napada - nemely nahodou ty stranky stejny obsah - to je, myslim, taky proti pravidlum...
Jak vymazat více souborů najednou, jdou mi mazat jen po jednom souboru?
jana: jo, jde to jen po jednom. Když použiješ ftp (ne ten webftp), tak jich můžeš ke smazání označit víc.