>> Helča: jak vygenerované od wz? To jde? Vždyť při registraci si zadáváš vlastní heslo... Navíc jde v administraci změnit.
>> Tom: těžko tam má nějakou administraci....
>> Helča: prostě něco jako vlastní správce souborů - tam předpokládám nemáš. No když už ses zviditelnila na tomhle fóru, tak bych tě měl upozornit, že podle nových podmínek wz ty stránky pouze s nápisem vstupte nejsou povolené, takže s tím raději něco udělej ;-) Taky mě dost dlouho trvalo, než sem přišel na to, kam do toho prázdného prostoru pod nápisem mám kliknout, abych se dostal dál... :)
>> Ten hacker byl asi jen něko, kdo si chtěl dokázat, že se tam dostane. Pokud ano, jeho další cíl už bude něco většího... snad :)
<HTML>2Mike:
>>jak vygenerované od wz? To jde?
Jj prostě si necháš zaslat nové heslo ;-) (jako kdybys ho zapomněl)
2Helča: zkus používat SafeTP viz http://www.webzdarma.cz/pp.html?3#3.</HTML>
Helča: TSL je "zabezpečené" připojení pro přenos dat prostřednictvím FTP. Je to mnohdy lepší než Thalií navrhované SafeTP, které má čas od času problémy.
Natuším, jakého máš FTP klienta, ale já to nastavuji takto: http://manual.wz.cz/download/TSL.png
Mike: zrovna hackerem bych ho nenazýval, ale což, jsou lidi, co si myslí, že jsou hackeři... ;)
"Zrovna včera odpoledne jsem musela heslo měnit, přesto se tam večer dostal a nechal svoje jméno."
Připojuješ se k internetu přes nezabezpečenou (WiFi) síť? Pokud ano, tak je velká pravděpodobnost, že hacker bude někde v tvém okolí (možná že poslouchá tvé připojení). Zkus si to heslo změnit někde u známých nebo tak něco (v iKavárně asi nee, tam se to povětšinou hemží spywarem).
Mike, se stránkou se pracovalo, proto se Ti tam možná neukázal nápis a ikona pro kliknutí.
Thalia: jdu se podívat,děkuji.
Tom: děkuji, zkusím si heslo změnit u známých, internet máme bezdrátový, má ho polovina sídliště.
Tak mi nechal v knize návštěv tento vzkaz:
Dobrý večer,
víte co by mě zajímalo? Jak jste dostala heslo zpatky. Asi pomocí "zapoměli jste heslo?" žejo? Na tu možnost jsem uplně zapoměl/a. No já si nějak poradim
Váš Anubis.
Anubis? To mi něco říká...
stránka nejdelsi-penis.profitux.cz (takovej vtípek, ale fakt to existovalo), mylím, že tam byl admin. Jenže tenhle web ode dneška nejede, asi to bude mít spolu něco společného...
Helča: pokud máš u mejlu stejný heslo jako si měla na stránky, hooooodně rychle bych ho změnil. Jen otázka času, kdy ho to napadne...
skoda, ze me tsl nefunguje - podle logu ho server nepodporuje, kdyz se pres nej chci pripojit. ze by to na .wz.cz domene slo a ne .webz.cz ne?
Mike ano, měla jsem stejné heslo, už ho mám ale změněné, navíc tady v nastavení jsem zadala úplně jiný e-mail s úplně jiným heslem a taky jsem si založila ještě jednu schránku taky s úplně jiným heslem, kam mi můžou z mých stránek psát.
Myslíte, že se mi tam ještě může nabourat?