Zablokovaný prístup k stránke

Dobrý deň. Bol mi zablokovaný účet k mojej stránke, nakoľko vraj porušovala pravidlá uverejnenia reklamného baneru. A dostal som za to žltú kartu. Pravidlá uverejnenia reklamy som si prečítal, ale stále neviem z akého dôvodu som dostal žltú kartu. Prosím o bližšie a konkrétne info, čo mám napraviť aby som nedostal červenú kartu a tým pádom aby ste mi nezmazali stránku (rozpravky.wz.cz).
Ďakujem za odpoveď.
Mě to také přijde v pořádku.
Mno tohle se totiž dá pochopit, jako úvodní index, který obsahuje pouze vstupte. Sice vidím, že v tvém případě je to trochu jinak, ale i tak bych si raději umístil reklamu na všechny ostatní indexy, na které odkazuješ z úvodu. Nic tím nestratíš, a vše by mělo být v pořádku.

No ale ještě si raději počkej na odpověď Thalii, ta ví přece jenom víc :o)
<HTML>2Mike: nevím, kam jsi se koukal, ale já na rozpravky.wz.cz vidím reklamu "Na všech stránkách dole" (no na všechny jsem neklikala, jen na všechny podindexy a náhodný klik na nějakou podstránku).

2VlaDino: v administraci v sekci info je vidět počet zobrazených bannerů. Počítají se ti?</HTML>
2Mike: práveže reklamy mám na každej stránke dole vrátane tej prvej.
2Thalia: Počítajú sa mi (dnes ich je zatiaľ niečo málo cez 2000).
>> Thalia: jaj... máš pravdu, no moc sem to neprocházel... respektive sem nezascrolloval až dolů... Je taky možný, že by se stal třeba omyl? No a nikde sem tu nečetl, že by admini upozorňovali při porušování podmínek...
<HTML>>>Prosím o bližšie a konkrétne info, čo mám napraviť
2VlaDino: nic měnit nemusíš, podle admina je stránka v pořádku, i bannery se počítají. Imho omyl, nemělo by se to opakovat.</HTML>
2 Thalia: Ďakujem za info.