Rychlost nacitani stranek

Mam stranky na wz.cz. Stranky nemam nikterak velike, takze nepredpokladam ze se mi budou stahovat tak dlouho. Zkousel jsem i ostatni stranky na wz a dopadly se stejnym vysledkem.
Neni mozne si zaplatit wz.cz nejaky maly susen mesicne a mit moznost rychlejsiho zobrazeni?

Dik Dan
Posledni dobou sleduji neuveritelny upadek WZ.
Zaclo to registraci.. nic neslo.. pak byly problemy vubec se pripojit pokud vubec bylo kam.. no a ted se stranky nacitaji velmi, velmi pomalu..
je to asi problem vsech!

doufam ze to daj do poradku uz me to stve!
Je to pravda, sotva jsem sem přestěhoval své stránky a už zase uvažuju vážně o tom, kam je opět přestěhuju. Nevíte někdo o nějakém solidním prostoru podporujícím PHP. Díky...

PS: Tohle jsem vážně od webzdarma.cz nečekal
kazdej den procitam forum, jestli se tu k tomu nevyjadri nektery z adminu a vono furt nic :((

Ivo: takovyhle vypadky sem taky necekala.. ;(
žádné výpadky nepozoruju...

> pak byly problemy vubec se pripojit pokud vubec bylo kam

můžeš to nějak specifikovat?

> Tohle jsem vážně od webzdarma.cz nečekal

A co si čekal?
Me by jen zajimalo jestli mate zrovna problem se servrem nebo ste to nejak omezily? Protoze takhle pomalu to jede jen par dni.
obcas se mi vubec nezobrazi stranka
Stránku nelze zobrazit!
Na forum mi chodi ted docela dost lidi tak me jen zajima jestli se to nejak resi nebo jestli to mam prestehovat. coz bych nerad protoze dosud sem byl spokojen.
Diky
Resim obdobny problem..respektive uz js doresil. Jdeme jinam.
Je to pritom skoda, protoze az do nedavna jsem byl s webzdarma max spokojeny. Jenze ty kazdodenni vypadky uz dal nejdou tolerovat...trpelivost navstevniku (ani moje) neni neomezena.
Zase zbytečně děláte paniku.

Ano, je zřejmé, že za poslední dva dny (v neděli večer jsem ještě ruče programoval a problémy jsem nezaznamenal) se webzdarma zpomalilo a občas se stránka nenačte.
Uvědomte si, vy pitomci, že to máte ZADARMO a kušujte, dokud to naši milí a laskaví operátoři neopraví.
Zazálohujte si, vy idioti, všechny soubory a databázi, kdyby to náhodou spadlo.

A nebo nejlíp jděte jinam, aby tady bylo míň hostujících lidí a tím pádem lepší dostupnost pro nás, co si UVĚDOMUJEME, že je to ZADARMO a vydržíme týden dva, než se to dá dopořádku.
Ja si to uvedomuju ze je to zdarma, nauc se cist nez budes nadavat.
Dvoudenní "drhnutí" na freehostingu? Moucha. Možná se mi jednou stalo, že jsem něco napoprvé nezobrazil, ale to je snad všude. Já jsem fakt zatím neměl problém. Jo. Jednou. Asi jim umřelo nějaké PC, tak se to jevilo, jako že se všechno smazalo, ale když jsem to zkusil za půl hoďky, tak to všechno jelo OK. Nevím kolik na wz maká lidí (myslím že nemnoho - 2? 3?), ale mě se zdá tenhle hosting naprosto v pohodě - nemůžete od freehostingu očekávat 99.9% dostupnost. I když ji myslím má. Je to jenom vykecávaní se, ale já vím (nebo aspoň tuším), co všechno se musí udělat, aby ten freehosting běhal, takže tak.
To js zase jednou ujel..
Uz delsi dobu js chtel zde ve foru vyjadrit svou spokojenost s hostovanim na wz, ale nejak js se k tomu stale nemohl dostat. Misto toho js ve slabe chvilce (nekolik vypadku v tu nejmin vhodnou chvili - konkretne po odvysilani TV spotu o nasem webu) napsal predchozi komentar. Ted mi nezbyva nez se za svou unahlenou reakci omluvit.
I kdyz nakonec mozna stejne pujdeme jinam, na freehosting uz to nebude -
lepsi nez webzdarma u nas totiz asi neni.. Preju tedy adminum/ovi? hodne zdaru a dekuju za poskytnuti skvelych podminek pro "nastartovani" naseho webu - nebyt zdejsiho hostingu museli bysme za nas provoz (vzhledem k velikosti i pozadavkum) uz davno platit..
Taky mám pocit, že stránky na webzdarma se načítají trochu pomaleji než stránky jiné, leč jsem naprosto ochoten to akceptovat (taky je to možná jenom můj pocit).
Hodně lidí si tady stěžuje, ale jenom mizivé procento z nich má na svých stránkách reklamu na místě stanoveném v podmínkách apod. Já ji tam mám a připadám si jako kokot. Možná je lepší začít u sebe.
to Dareba: Ne všichni se snaží jenom kritizovat, ale prostě a jednoduše číct, proč, když dřív WZ běhal v pohodě, tak teď takovýhle problémy. Já mám na WZ stránky již delší dobu. Jediné, co se na nich za tu dobu změnilo je obsah databazí a to, že to, že se každou chvíly nenačtou. Dřív přitom běhaly v pohodě. Škoda
Je to pravda, rychlost zobrazování stránek je ve srovnání s minulostí hrozná. Ve škole máme super rychlé připojení na net, ale mé stránky z webzdarma se načítají jak šnek a na konec se steině zobrazí, že stránka neide zobrazit. Mělo by se s tím něco udělat, inak webzdarma příde o spoustu klientů a tím sem si jist. PS: Stránky, keré se zobrazujou pomalu, nebo vůbec sou na ... dvě věci.