Problém s "Místa v síťi"

Od prechodu na nový webFTPserver se mi nedaří připojit na ftp přes Windowsovsky Mista v siti. Nevite, jak bych to mohl eliminovat? Po zadani hesla se to proste neprihlasi a chce to heslo znovu a tak porad dokola. (Heslo je urcite spravne :p)
Co ma webFTPserver spolecneho s windowskym Mista v siti?
Novy spravce je pouze aplikace jako jakakoli jina a na samotne FTP nema vubec zadny vliv.
Chybu bych hledal jinde. Nejcastejsim prohreskem je chybne zadana adresa FTP serveru. Adresa FTP je pouze tvoje adresa "chowclub.webzdarma.cz". Nic jineho.
Tak jestli ti "Místa v síti" neposkytnou lepší nápovědu, tak se dál s nima asi nepohneš. Ale mám nápad - co se třeba podívat do ostatních threadů týkajících se ftp a přečíst si, že exitují pořádní ftp klienti, kteří umí vypisovat, co právě dělají a co se pokazilo? Dokonce ti dají k dispozici i záznam komunikace s ftp serverem. Tak když to ani v normálním ftp klientu nepůkde, tak nám sem zkopíruj ten záznam komunikace (log), pokud z toho samozřejmě nepochopíš sám, v čem je problém.
No webFTP s tim opravdu spojitost nema, ale od ty doby to nefunguje, tak jsem myslel, jestli nebyly provadeny i nejake dalsi zmeny...
Co se tyce jinych programu, tak s TotalCmd to jede bez problemu, tak nevim, v cem muze byt chyba. Asi to budu muset nejak prezit...
No pokud vim, tak jedina vec, ktera se zmenila behem te doby, bylo odstraneni puvodni ftp adresy ftp.wz.cz ci ftp.webzdarma.cz. I kdyz tato adresa jiz tak 3 roky neni podporovana, tak do te doby to jeste slo.