Nelze zobrazit stránky!

Dobrý den,

poté, co jsem si na webzdarma nastavil zobrazování reklamní li¨šty v záhlaví stránky se na web nemohu vůbec dostat, stránky se prostě nezobrazí.

Jedná se o http://portal-jungmanka.xf.cz . Nevím, co s tím mám dělat :(
viz :
http://web-sniffer.net/

je tam konflikt s gzip kompresí, viz Accept-Encoding: gzip
Nojo, ale co s tím mám dělat, já se v tom absolutně nevyznám a netuším, o co se jedná :(
<HTML>Proto tu je <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/search.php?f=1&globalsearch=1&date=180">Hledání</a>... Zkus se podívat, co se tu už o gzip napsalo.</HTML>
o gzip jsem našel jen něco s příspěvku Zdrojový kód a tam není nic, co by mi pomohlo můj problém řešit.
<HTML>Např.
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=41811&t=41626
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=41137&t=41122</HTML>
Moc děkuju za linky.

Na mym webu používám MKportál ( http://mkportal.it - česká podpora), ale bohužel nevím, kde můžu zakázat gzip kompresy. Neporadí mi někdo?
<HTML>Já MK portál neznám, takže nevím. Zkoušel jsi prohledat soubory, jestli se v některém slovo gzip nevyskytuje? Myslím, že na <a href="http://mkportal.smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=134">oficiálním fóru</a> se dočkáš přesnější odpovědi dřív.</HTML>
Zkoušel, ale samozdřejmě jsem neprošel všechno. Na oficiálním fóru už jsem samozdřejmě založil topic. Díky za pomoc, určitě napíšu, jak to dopadlo.
no tak tam bych se odpovědi asi nedočkal. Nainstaloval jsem to na další hosting a testoval změny. Nakonec jsem to našel, stačilo přepsat jednu nulu na jedničku a bylo to OK. A kvůli tomu jsem to 2x reinstaloval a nepodařilo se m obnovit databázi, takže data v háji.

Naštěstí mi to jelo jenom 2 dny, takže je to v pohodě. Moc díky za pomoc všem..