Rychlost :-((((

Načítání stránek čím dál pomalejší.Dneska jsem třeba chtěl vložit do stránek PHP fórum a nežse mi načte administrace tak si můžu jít nakoupit.
To je ovšem tvůj problém.
Není to jen jeho problém, je to problém všech! I já mám také problémy. Prohlédnutí mých stránek mi teď připomíná spíš klání s refreshama, neš kvalitní počtení a prohlížení. Mělo by se s tím rychle něco dělat, inak tento server rychle ztratí věčinu zájmu veřejnosti a hlavně jejich zákazníků.
absolutne na h......


posledni dobou to jde nekam, rychlost hruuuuuuuza, nahravani pres FTP prihlasim se jak kdy, kdyz chci nahrat soubor casto tuhne na STOR a dal se nenahraje nic a to nemam pomalej comp a pripojeni uz vubec ne.

aspon me to donuti hledat za WZ nahradu
Jste měcí.. ;-)
MěKcí ;-)
Freya, oni jsou ještě měkčí neš měkcí, takže měcí. ;-) Jinak se samozřejmě stydím.
Nejen, že je rychlost v p*, ale už nejde ani download...
To bude asi všechno kvůli mě. Já takové problémy nemám.
Poslední dobou pozoruji neuvěřitelné zrychlení načítání mých stránek! Ještě ani nekliknu na odkaz - pouze na něj přesunu ukazatel myši a okamžitě se to načte! Jak to děláte?

Btw. pokud je to na úkor zpomalení stránek ostatním, tak jen podotýkám, že jsem žádného z adminů ničím neuplácel. A myslím to upřímně!
headlong: Taky? To ja se na ten odkaz jen podivam, a uz je nactenej, a grossim to uprimne :-)
řikám, že je to jeho problém, až dá Mírovi sele jako já, tak to bude mít jako my :-)
Já mám stejný problém, jenže mi ještě navíc nejde "správce souborů". Zkoučel jsem to na 3 počítačích a ani na jednom to nešlo
Stejné problémy - stránky téměř nejdou načíst a ftp nefunguje vůbec :-((
KV Software, PetrM: Pak děláte něco špatně. Navíc vaše stránky se načítají naprosto bez problémů.
podla mna su to "břídilové" ako to vy hovoríte... ani neviem nájsť lepší slovenský výraz hehe... ja som úplný začiatočník a ide mi všetko v pohode a som spokojný , takže neviem v čom máte pri načítaní problém...
Stránky na WZ máme již 4 roky, a nebyl důvod k žádným stížnostem.
Ale opravdu, v poslední době se z WZ stává ukrutná želva. Stránky nám chodily absolutně v pohodě. Štvou mi pitomý odpovědi typu "To je ovšem tvůj problém" - kecy, že je to zadarmo atd. Nic není zadarmo a to si všichni uvědomte.
nic proti ale opravdu je to cim dal tim horsi :/ mi napriklad behem hodiny padlo pripojeni na ftp nejmene 30x takze o pohodovem uploadu jsem si mohl nechat jen zdat. Nestezuju si, jen se mi nezda, ze proste nekterym to jede, jak tvrdi naprosto vklidecku, a ja dostavam reporty od znamych, ze mi stranky casto vubec nenajedou... kde je teda zakopany pes?
Mam dve stranky najedny mam 3500x dene zobrazeni reklami a ta je krasne rychla a pak mam druhou tam je tak 10x za den a ta je hafo pomala :(
Mi už ty stránky fungují jak gdy, ráno a do večera je to jakš takž, ale večer, po té šesté hodině je to úplně zabité, to už si neotevřu ani toho pitomého správce souborů. Takové stránky, keré se zobrazují podle toho, jaké je venku zrovna počasí sou fakt na nic. Nevíte o ňákém jiném webu, kerý se dá?
Jo pravda .. sem sice začátečník - uplnej ale už si začnu asi hledat nowej server jestli to nepude .. nevíte někdo proč to nejde?