Správce souborů nefunguje

Ahoj... PLS mám vážnej problém. Když chci editovat soubor tak si to přez spávce souborů normálně edit, ale když dám save jako že to chcu uložit tak se to prostě neuloží. Prosím poraďteeeeeeee
"Prosím poraďteeeeeeee" Neméééééééč.
Víš že existuje i jistá fce vyhledat?
webové rozhraní už opět nefunguje to s tím nemůžete něco udělat?je to skoro denně!prosím admini o odpověď a zdělení kdy to bude funkční děkuji
! nechce to jet !
správce nefunguje
<HTML>Tak zkus použít <a href="http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp">FTP</a>.</HTML>
to mi nejede to mam od poskytovatele zakazany:(
zkusil sem to pres rar a jede to:D:D
teda total comander
Nejede mi správce aouborů a přes FTP se tam nedostanu. Muzete mi prosim na mail poslat kontakt na technickeho spravce uctu?
Proč to prostě nespravíte FTP používat nemůžu tak mě to dost štve když to ve Total Comandru vyplním tak mi to hlásí nemáte přístup obrádte se ne poskytovatele internetu a při tom mi to vyplnoval brácha, kterému to ve škole faká. Rád bych věděl kdy to dáte do provozu. Tenhle tyden máme prázdniny takže jsem na web chtěl dát novou aktualizaci jenže nemůžu. .......................... ps díky za rychlou odpověd (a nevykracuj se jinou odpovědí)
Prosím zprovozněte Správce souborů, FTP máme zákaz u zaměstnavatele používat a proto je Správce moje jediná šance. Díky za pochopení.
Lenka (fromtheheart.wz.cz):
"FTP máme zákaz u zaměstnavatele používat"
v práci pracuj, doma si hraj s webem ...

Tomáš (matejickat.wz.cz)
"Proč to prostě nespravíte" protože spravit něco na serveru není to samé, jako když si doma opravíš tahacího kačera.

"přístup obrádte se ne poskytovatele internetu" zajímavý ... nevím o tom, že by TC něco takového hlásil. Že by nová inteligentní verze?


Jinak: můj názor je takový, že problém bude v lidech, ne v poskytovateli (poskytovatel, který by mi zablokoval porty, by si to schytal a hodně rychle by mohl zavřít krám), ani v používaných programech, dokonce ani u WZ.

Pro mě je toto téma uzavřeno.
Sorry, že se ptám na to samý co ostatní, ale prostě mi nejde nahrát Home na moji stránku, dělám to přes TC jak pises a vzdicky mi to napise že přenos selhal. Fakt už nevím co s tím. Nejde to ani u vás pes správce souborů
"Autor: Tom (manual.wz.cz)
Datum: 05. 03. 2007 17:17

Lenka (fromtheheart.wz.cz):
"FTP máme zákaz u zaměstnavatele používat"
v práci pracuj, doma si hraj s webem ..."

Dobrá, bohužel i v netové kavárně je to na firewallu zakázané :(
Jinak Tome velmi děkuji za fundovanou a vstřícnou odpověď :(

WZ možnost uploadu přes webové rozhraní přímo nabízí ve svých službách, nechápu tedy vášně typu používejte jen FTP...Pokud mi poskytovatel něco nabízí, samozřejmě očekávám že to bude fungovat.
» Lenka: předpokládám tedy, že nemáš doma net. S tím webovým rozhraním s Tebou souhlasím, ovšem teď je bohužel nefunkční. Už sem to tady někomu radil, takže to poradím i Tobě: prohledej interval.cz po vlastní administraci. Je tam o tom jeden pěkný článek - 3 php skripty, který slouží jako vlastní správce souborů. Pak už si jen najdi zaheslování adresáře přes .htaccess a .htpasswd, a můžeš vesele uploadovat přes webové rozhraní ;-)
» Mike: Ano, bohužel na nějakou dobu net doma nemám. Jinak moc díky za návod a radu, konečně tu někdo napsal něco konkrétního a ne jen rozhořčení nad neschopnými lamami :o)))
Večer bud pátrat na Interval.cz snad si s tím poradím i já :)))
<HTML>Správce souborů funguje.</HTML>
Nevím, asi jsme blbá, ale prostě mi to taky nefunguje. Když jsme updatovala stránku přes webové rozhraní, vždycky mě to nechalo smaat tak dva soubory (nebo nahrát) a objevila se tato hláška: "Nemohu se přopojit k serveru eriana.wz.cz:21 s uživatelem eriana.wz.cz
Zkuste to znovu ..." Po odhlášení a následném přihlášení se mi stalo totéž. Po asi pěti pokusech mě to pochopitelně přestalo bavit. Našla jsem tuto diskusi, přečetla si, jak používat FTP, zajásala, že to bude jednodušší než přs rozhraní, nakopla Total Commander, připojila, smazala, nahrála, libovala si, jak to pěkně jde, zkusila zkontrolovat svou stránku přes web a zjistila, že tato neexistuje. Nechápu... Může mi to někdo smysluplně vysvětlit, co jsem udělala špatně, nebo kde je teda problém?
<HTML>Mně tvoje stránky eriana.wz.cz normálně jedou.
Tím, že správce funguje, jsem myslela to, že už není aktuální problém, kvůli kterému bylo toto téma založeno a později opět obnoveno. Správce funguje, že spojení padá je už jiná věc...</HTML>
Jo, už to jede. Problém byl, že padalo připojení při uploadu přes FTP a nenahrál se mi dobře index. Takže jsem opravdu byla blbá já. :))))