když zadám adresu mé stránky, tak se mi zobrazí oznámení, že stránku nelze zobrazit, protože soubou index.html neexistuje nebo není umístěn správně. jenže já ho mám a je umístěný hned na začátku adresáře!
nevíte co s tím?
možná jsem udělala chybu hned při přihlašování na ftp? jenže kam se píše jméno souboru index?při přihlašování nebo až později?
index.html je jméno souboru. žádný přihlašovací údaj... index.html si vytvoř u sebe na hadru, a na web ho pouze zkopíruj.
Pokud máš problém s přihlášením přes FTP, tak se podívej to toho vlákna hned vedle, které se trochu změnilo v chat :)
pořád mi to píše nepovolený přístup!
"pořád mi to píše nepovolený přístup!"
zase další výkřik do tmy...
Napiš, jaké přihlašovací údaje zadáváš. (heslo samozřejmě ne)
<HTML>Mike: imho nemyslí ftp, ale tu hlášku co se zobrazí po zadání adresy
2tera: co třeba udělat printscreen ftp klienta, abychom viděli to co ty?</HTML>
název připojení sokol- vesec
server sokol-vesec.wz.cz
jmeno uživ. sokol-vesec.wz.cz
a heslo
je to v pspadu...................už nevim co dál(((( pomoz plís
2thalia-netušim jak se to dělá, ale máš pravdu, myslím ten nápis po zadání adresy na webu a ne v ftp.ale je možný, že chyba se stala už tam
>> Thalia: já vím, že nemyslí FTP - můj dotaz měl hlubší smysl - akorát už nevím jaký :-(
>> Tera: musíme se tedy řídit tím, co je jasné. Na tvém webu není soubor index.html / index.htm nebo index.php, který se automaticky zobrazí po zadání Tvé adresy.
Možné řešení: jestli tam opravdu není, nahrej ho tam :)
Je také možné, že máš chybu v názvu: musí být malými písmeny
Asi sem na to FTP narážel proto, abych se přesvědčil, zda-li si tam ten index opravdu nahrála.
mnojo........jenže jak se tam ten soubor nahrává, mě to nějak nejde. já dám nejdřív připojení na ftp, tam napíšu vše potřebné pro přihlášení na ftp a pak dám Připojit. a červená se změní na zelenou, takže je připojeno, jenže pak nevím co dál dělat, kam co nahrávat.........................
Tak jestli seš připojená, tak už si za vodou :-)
Pokud máš Totalcmd, tak v jednom okně je tvůj kořenový adresář na webu-označený nulou (0), a v druhém tvůj disk. Takže si tam najdeš ten index, kterej si právě vytvořila, a zkopíruješ na web (prostě soubor přetáhneš myší) :)
DííííííííííííííííííííííííííKY!
Už JSEM HO TAM NAHRáLA.I LOVE YOU
Vytvořil jsem si stránky v office publisheru, pomocí ftp-commandera jsem nahrál stránky na webzdarma a stále mi to píše NEPOVOLENÝ PŘÍSTUP! a přitom, když se zaregistruji a dám složku SPRÁVCE SOUBORU, tak tam mam tu stránku upnutou a odtamtud ji spustim, dokonce tam je i reklama! můžete mi poradit, kde je chyba? index.html tam mam :-( adresa je: mozaik.wz.cz DIK!
jj.měla jsem ten samej problem s ftp v pspadu.a pak to najednou šlo,prostě jsem to zkusila víckrát.jj a hlavně jsem změnila všechny velký písmena na malý a přípony mám taky malym .html
ok dík tera zkusim to, snad to půjde....