Chyba - přeposílání registračních údajů - přispějte

Vzhledem k tomu, že tu stále trvá ona nepříjemná chyba, kdy jsou registrační údaje přeposílány na jiné emailové adresy, než uvede dotyčný při registraci, v tomto threadu bychom mohli shromáždit fakta, a byť při dosavadní neúčasti admina na tomto problému se pokusit třeba i blíže specifikovat umístění této chyby.

Mně zatím nepřišla registrace někoho jinýho nikdy. Ale jak tak sleduju názory, je to možná i proto, že jsem nikdy nepoužil při zadávání příspěvku políčko "Váš Email:" a email na wz založenej nemám. Od toho by se dalo odrazit.

Má to závislost na uvádění emailu při zadávání příspěvků, na založeném emailu na wz, a nebo na obou věcech, že dotyčnému budou chodit cizí registrace?! Čí registrace přišly, podle těchto údajů jsou to nějaká specifická ID čísla v databázi zdejších uživatelů (obrazně: třeba při špatné definici FOR či podmínky IF u rozesílajícího robota to chybně rozesílá data s ID čísly končící na 99 apod.), jsou to specificky domény wz, webz nebo všechny, je to pravidelná perioda, kdy tyto údaje chodí, je to pouze po registraci nebo se to projevuje i když si dá člověk poslat heslo...

atd. atd. atd. apod. apod. apod.
<HTML>s emailem na foru to nema vubec nic spolecneho</HTML>
sakra a ja jak debil pisu do policka email jenom kvuli tomudle :D
To Richard:

Napsal jsem to kvůli tomuhle příspěvku:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=15807&t=15807
Autor: Johny (johny001.wz.cz)
Datum: 07. 10. 2004 15:02

Ovšem nepochopil jsem z něj, jde-li o e-mail na wz nebo ne. Pokud ano, samozřejmě to s fórem nemusí mít/nemá nic společnýho.

Co je ovšem známo je, že po registraci, ve které se vyplňuje e-mail, na který mají přijít registrační údaje, to někdy přijde na cizí e-mail.
Spekulativně to beru jako:
1) Je přečten zadaný e-mail a uložen do DB
2) Je sestaveno počáteční heslo
3) E-mail je čten z DB a jsou na něj odeslány registrační údaje a počáteční heslo

Chyba může být krásně mezi bodem 1) a 3)

Jako kdyby se tam občas zaměňovalo něco jako:

// ulozeni do DB
MySQL_Query("INSERT INTO Registrace (`domena`, `email`) VALUES ('".$_POST['domena']."', '".$_POST['zadany_email']."')");
...
// cteni z DB
$dotaz = MySQL_Query("SELECT * FROM Registrace WHERE email = '".$_POST['zadany_email']."'");
$zaznam = MySQL_Fetch_Array($dotaz);
$kam_poslat = $zaznam["email"];

za

// ulozeni do DB
MySQL_Query("INSERT INTO Registrace (`domena`, `email`) VALUES ('".$_POST['domena']."', '".$_POST['zadany_email']."')");
...
// cteni z DB - chybnej dotaz
$dotaz = MySQL_Query("SELECT * FROM Registrace WHERE id = '.rand(1, time()).'");
$zaznam = MySQL_Fetch_Array($dotaz);
$kam_poslat = $zaznam["email"];

mail($kam_poslat, 'Registrace', $reg_udaje, $hlavicka);

Byť je to asi jen jeden příklad vycházející z té chyby, IMHO by nemělo být tak těžké ji najít, zvlášť když od zdejších diskutujících si můžete ověřit jaké reg. údaje kdy přišly, pro koho, kolik a kouknout do tabulky, jak spolu třeba souvisí ID... Například. Údajů je IMHO víc než dost.

Nezabývání se tím tu chybu fakt neopraví... Stejně jako když bude kohout stát 100 let s vystrčeným ..., vejce z něho opravdu nevypadne.
<HTML>To . : se mnou tento problem neres, vim o nem pramalo</HTML>
Já taky :-) A proto je tu tenhle thread... Třeba se sem mira případně jinej admin jednou koukne.
jo, mě došla už druhá registrace, co jsem si neobjednal. První si nepamatuju, druhá je na doménu: angelina-jolie.webzdarma.cz

Že někdo takový vůbec je, jsem se dozvěděl až z téhle registrace, takže, kdo jste si ji objednali, máte ji u mě. Rád ji přepošlu.
marek: jestli si ji nepotvrdil, muze si to ten dotycnej klidne registrovat znovu - a asi uz to i udelal
Registrací mi už přišlo opravdu dost, i když nemůžu říct, že by chodily třeba každý týden. E-mail na WZ jsem si nikdy nezakládala.
Jsem tu skoro 2 roky a kromě mé vlastní registrace mi nikdy žádná jiná nepřišla...
2 tečka: Jde o maillovou adresu na Seznamu, kterou používám běžně a taky tady ve foru. V administarci mého účtu mam mail jiný (na gmailu, kam mi nic takového ještě nepřišlo).
Chodí mi to celkem často, naposledy 3.10. 2 maily, 2.10. 4 maily.
Jednou jsem vlez do admina jednoho z těch účtů a v kolonce e-mail byl uveden můj mail, nejde tedy asi o chybu jen rozesílacího scriptu.
headlong: asi proto že ve foru nevyplnuješ mail
Došla mi další registrace na 13free.wz.cz,
jesti to někdo chcete, tak mi napište.
MzM
Já jsem tu přibli¨žně od konce srpna, a ještě mi zatím žádná cizí registrace nepřišla - teda ne že bych o ní stál :-)
Maila sem normálně uvádím, mám ho i na stránkách, mail na WZ mám aktivovanej, ale moc ho nepoužívám....
Ale zdá se mi, že ty registrace hodně chodí lidem kteří hodně píší do fóra...........například jen zmíním: Freya, Marek z Markova a jiní "vášniví přispěvatelé" ;-)
Od té dyb kdy jsem vymazal poláčko "Váš Email" mi žádná registrace nepřišla. :)
Já mám mail vyplněnej pořád, a přišla mi registrace zatím jen jedna... Bohužel si už nepamatuju, jestli to bylo na mail, který mám vyplněný ve fóru, nebo na mail, který jsem zadávala při registraci a pořád ho mám v administraci... pokud se něco takového stane ještě někdy, tak si toho všimnu:)
Přišla mi celkem atraktivní registrace: phptesty.wz.cz, čí to je?
Takže přátelé, komu patří domény:

zshradek.unas.cz, i-v-a.borec.cz

?

Já je nechci... :)
Mě přišla registrace na diskweb.wz.cz a hollyho-blok.wz.cz. Vůbec nechápu proč.
Přitom sem si nic neregistroval...
Jestli nekomu dojde kucharka.web2001.cz, tak mi to please poslete. Dik.
Nic? No, moc jim to nefunguje. )-:
Už se mi to zadařilo. kucharka.web2001.cz přichází.... Ještě tam nic není...
Přišla mi registrace vietcong2.wz.cz - ozvěte se (a hlavně si opravte mail, který máte v registraci zadaný)!
To je ale blbá chyba... nestalo se mi to poprvé, co mi došla cizí registrace!
Richarde, obávám se, že to něco společného s Fórem mít bude, protože tuhle mailovou adresu používám prakticky jenom tady ve fóru, určitě ji nemám v registraci (protože je to adresa na webzdarma). Tak kde se tam krucinál vzala, že mi na ni ta registrace vietcong2.wz.cz došla?!
Next one: gandalf15.wz.cz