Záhada na entou s FTP

Sice tu již několikrát byly položeny otázky ohledně FTP a je na ně mnoho odpovědí, ale z žádné jsem nezmoudřel. Záhada je že FTP na WebZdarma běží spolehlivě mezi 6 a 7hod odpoledne, mimo tento čas je s tím problém. Podaří se mi spojit, ale už nemůžu pracovat se soubory nebo, když kopíruji soubor, zastaví se kopírování v polovině a dál se nehne (čekal jsem hodinu a nic) a takových to problému je víc. Například u InternetCentrum mi připojení funguje pořád na 100%, ale u WZ ne. Kde je problém že jen u WZ mám problémy?
stale stejna pisnicka.. webzdarma je proste trosku vic pretizeny server. ftp casto pada. kdyz nejaka operace dlouho trva, tak ji zrus (cancel), pripoj se a operaci proved znova. je to sice nekdy o nervy, ale co se da delat. neni na tom nic magickeho. otazky na nefungujici, nebo spatne fungujici ftp me zacinaji nudit..
Omlouvám se, znám, když se někdo tisíckrát ptá na jedno a to smé, ale mě začiná vadit když to zkusim 6x a ani jednou se mi to nepovede. V těchto případech dávám "zrušit", ale pak se to nechce ani vrátit a musim zavřít FTP klienta, a když se pokus znova přihlásit, tak prej nemůžu, protože už jednou přihlášen jsem.
joo to je holt smula.. castecne to muze byt i tim, jake pripojeni je na tve strane a jakeho mas klienta. ale moc se s tim neda delat.. bohuzel. taky musim obcas nektery soubor uploadovat 6x.. jinak pro zvyseni uspesnosti se muzes snazit vytipovat denni dobu, kdy je na ftp WZ nejmensi provoz a je tudiz nejvetsi sance, ze pripojeni vydrzi aspon chvili.. (ps. mysli i na to, ze nektere servery delaji napriklad o pulnoci udrzbu typu kontrola viru.. )
Feky: "... a když se pokus znova přihlásit, tak prej nemůžu, protože už jednou přihlášen jsem."
Tak, tak ... pokud zavřeš FTP klienta bez odhlášení, tak si server stále myslí, že jsi připojen a tudíž ti další spojení nepovolí. Musíš si počkat 300s než tě server sám vykopne za neaktivitu.
Jinak: já s tím problémy nemám. Můžu nahrávat od rána do večera a (téměř) to nepadá ...