Vybílená poštovní schránka

Na přelomu února a března zmizelo z poštovní schránky úplně vše. Nevíme, jestli čtete emaily, protože na dva dotazy žádná odpověď. Potřebujeme vědět co, jak a proč se stalo. Naše stránky se věnují warfarinové dietě, která je předmětem řady trestních oznámení. Protože mi někdo stejným způsobem vymazal v listopadu soukromou schránku, vypadá to kriminálně. Chceme dostat log přístupových IP adres mezi 20.2.-10.3.2007. Je k dispozici?
"Protože mi někdo stejným způsobem vymazal v listopadu soukromou schránku, vypadá to kriminálně."
=)))))))))))))))

Máš si líp hlídat heslo ;)
No a pokud se podíváš do hlavní stránky administrace, tak zjsitíš, že se tam píše odkud se tam naposledy logovalo. Pokud jsi to prošvihl, máš holt smůlu.

"Nevíme, jestli čtete emaily, protože na dva dotazy žádná odpověď." Představ si, že je tady několik desítek tisíc aktivních účtů a nejméně každý druhý posílá email na podporu kvůli každé kravině. No a protože je adminů jenom pět a půl (a to možná vidim dvakrát) tak se sem tam několik set emailů ztratí, nebo nejsou považovány za "důležité" ...
Tohle tedy, administrátoři, berte tak, jako že to kravina není. "Máš si líp hlídat heslo" a seriál závorek je plýtvání časem (Tvým, Tome). Podívat se na poslední přístupovou adresu je mi nahouby. Proto znovu: kompletní log od 20.2., kdy se nešlo do schránky dostat, do 10.3.; když ho nedáte mně, bude ho po vás chtít kriminálka, ať je vás třeba míň než tří mušketýrů. Bude nás to všecky stát nějakou námahu, ale nepříjemnost se už stala a musí se řešit. Psát trestní oznámení není můj koníček, ale nějak to přetrpím.
I kdyby se nějakým zázrakem podařilo "vytáhnout" všechny ip adresy, s nějvětší pravděpodobností vám to bude zcela kničemu...

Á propos - vy nemáte na svých stránkách něco jako počitadlo návštěvnosti se záznamem ip adres návštěvníků?

Ale stejně se mi to moc nezdá - když už by měl někdo heslo k účtu na wz, aby vám mohl vymazat e-maily - proč by třeba hned nevymazal celej web?
"když ho nedáte mně, bude ho po vás chtít kriminálka, ať je vás třeba míň než tří mušketýrů."
Hmmm ... schválně; zajdi na kriminálku a dej jim trestní oznámení, že ti někdo vymazal emaily. Jdi, ale počítej, že ten seriál závorek bude delší než Rodinná pouta.
No a kdyby jsi se náhodou ptal proč, tak tady máš důvod: jak prokážeš, že jsi tam ty emaily měl a že jsi je nechtěně nesmazal sám?

Proto znovu: přestaň se dělat důležitým, zapomeň na trestní oznámení i na log (mimochodem, jak víš, že jej vůbec WZ vede, případně zachovává déle než 14 dní?). Ano, nepříjemnost se stala, takže si založ email třeba na Seznamu, dej na něj silné heslo a nech si emaily posílat tam. Třeba se ti to tam nestane.

BTW: log IP adres ti (případně té tvé kriminálce Las Vegas) moc nepomůže ;)