Nezobrazujícíse obrázky

Prosím o radu ohledně prázdného místa místo obrázků. Je to normálně JPGčko. Nevím co s tím please help. http://sharpshooters.wz.cz/index.html
v cestě máš "Obr%E1zky" - změn nejlépe na "obrazky" (a pozor na velikosti písmenek samotnýho obrázku...)
díky to už je vyřešené. Teď mám zase problém optimalizovat obrázky pro prohlížeč Mozilla, v Exploreru se to zobrazí ale v Mozille ne.
ve Firefoxu obrázky vidím, co takhle uvést konkrétní URL obrázku, který se "nezobrazuje"
Dva kámoši mi psali, že se jim nezobrazují ve Screenshotech (http://www.sharpshooters.wz.cz/Screenshoty.html) všechny obrázky - mají teda Mozillu, tak nevím.
jako co s tebou, kdyz ti tady clovek napise radu, tak na to kasles a ptas se furt dokola na to stejny... Obr%E1zky, ze?
promiň ale Obr%E1zky jako chybu jsem nenašel, mám tam normálně Obrázky a jdou v Exploreru a Firefoxu ale nejdou prej v Mozille.
Jde o to, že to "normálně" obrázky prohlížeče nahrazují za řetězec bez diakritiky, tj. z dlouhého "a" ti udělají "%E1". Podívej:
http://vinsanity.wz.cz/galerie/Misc/Obrazky.jpg
Vypadá to, že s weby spíše začínáš, proto si zapamatuj:
- nepoužívat v názvech souborů mezery
- nepoužívat v názvech souborů české znaky
- ideálně používat všude malá písmena nebo si dávat pozor, kde jsou velká a kde malá.

;)
a) tvuj kod je zhusta nevalidni, proto se ty stranky mj. zobrazuji cele blbe (resp. jinak nez bys asi chtel). Jestli mas firefox, nainstaluj si "Web Developer Tools"...

b) chyba je bud v ceste nebo v nazvech obrazku. Nezapomen, ze WebZdarma je na linuxu a tedy CaseSensitive, to znamena ze treba obrazek.JPG a obrazek.jpg jsou dva uplne ruzne soubory... stejne tak slozky obrazky a Obrazky jsou dve ruzne slozky... Proste zkontroluj cestu a nazvy... Kdyz na obrazek klepnu, napise se "soubor nenalezen", chyba je tedy bud v ceste nebo v nazvu a nikde jinde... S tim ti moc nejde nic jineho poradit...
>> jdou v Exploreru a Firefoxu ale nejdou prej v Mozille.
firefox je v podstate mozilla - proc se to asi jmenuje mozilla firefox, ze
toto je moje první stránka, kluci na mně tlačily abych ji udělal co nejdřív a teď je to web plnej chyb. No nic jdu to přepsat a všem díky za rady. Snad to někdy pošlape ;-)
Jinak jsem to dělal všechno v Macromedia Dreamweaver 8