WHOIS - nemohu najít, moc prosím o radu

Dobrý den ! Potřebuji se spojit se zakladately stránek, které už zkrátka nefungují, protože přesměrovávají na jiné stránky. Nicméně kdysi na nich byly mnou potřebné informace a pokud se nemýlím, tak k tomu běžně slouží vyhledávač whois. Zkoušel jsem zadat whois.wz.cz ,a le nefunuje to. K tomu jsem tady hledal odkaz na whois a marně. Věřím, že je to banální dotaz nicméně moc vás prosím o radu
dotaz jiste banalni, ale dost tezko resitelny. jedina vec, kterou majitel uctu na sebe prozradi pri registraci (pokud si dobre pamatuju), je jeho mailova adresa, i tu ti ale asi tezko nekdo rekne. pak je moznost vyuzit adresu, ktera patri k tem strankam - cokoliv@stranky.wz.cz , ta ale nemusi byt aktivni a v tom pripade se ti vrati mail zpatky s tim, ze nejde dorucit
No právě. Podle mě tahle to by moc nešlo vyřešit. Tento web není už aktivní a troufám si říct, že i kdybych si správně tipnul ten¨to email, tak s touto doménou jeho bývalý¨webmaster si to an nepřečte. Přece dobře vím, že u registrace jsem zadával svůj osobní email na centrumu či seznamu, kde bylo třeba potvrdit registraci. Přece whois normálně funguje u jiných domén.

Nechci prostě všechno dělat od úplných začátků, základů a chci pokračovat v už rozdělané prác. Je to pro mě docela důležité. Na těchto stránkách už sämotný obsah není jen odkaz. Opravdu není cesta ven ? To abych napsal na technickou podporu či někam jinam :))
WHOIS na WZ nefunguje. Domeny jsou registrovany na spolecnost AYA s.r.o. Jednotlive ucty jsou v jejich vlastnictvi. Uzivatelum poskytuji pouze prostor.

Jinak je taky problematicke najit skutecny kontakt na vlastnika stranky. Sice se pri registraci pouziva externi email, ale ten je pouze pro interni potrebu a neni poskytovan tretim osobam.
Jediny zpusob je dohledat kontakt na prislusne strance, kde vsak taky nemusi byt. Ve tvem pripade stranka jiz nefunguje, takze je o uz o nicem. Dalsi moznosti je pouziti wz emailu viz Tonik.

Takze celkove ti nikdo jiz nijak nepomuze.