Nelze se pripojit k FTP

Dle rady zkouším čekat už zhruba pět dní, jestli přístup nepovolí, ale stále nic. Nemohu se dostat na svůj kořenový adresář ani přes FTP klienta - ten píše:

SmartFTP v2.0.1000.3
Resolving host name "www.iggra.wz.cz"
Connecting to 195.122.194.234 Port: 21
Connected to www.iggra.wz.cz.
220 ftp server ready
USER iggra.wz.cz
331 Password required for iggra.wz.cz.
PASS (hidden)
530 Login incorrect.
Active Help: http://www.smartftp.com/support/kb/index.php/51
Cannot login waiting to retry (30s)...
421 Login Timeout (30 seconds): closing control connection.
Stávající připojení bylo vynuceně ukončeno vzdáleným hostitelem.
Client closed the connection.

...a ani přes webové rozhraní:

Nemohu se přopojit k serveru iggra.wz.cz:21 s uživatelem iggra.wz.cz
Zkuste to znovu ...

...zkuste to prosím někdo znovu - poraďte mi.
<HTML>2iggra: mně funguje jak ftp přístup, tak webové rozhraní. Zkus ještě jako hostname jen iggra.wz.cz, tedy bez www.</HTML>
Vyzkoušeno.....nefunguje.

[12:02:19] SmartFTP v2.0.1000.3
[12:02:19] Resolving host name "iggra.wz.cz"
[12:02:19] Connecting to 195.122.194.234 Port: 21
[12:02:19] Connected to iggra.wz.cz.
[12:02:20] 220 ftp server ready
[12:02:20] USER iggra.wz.cz
[12:02:20] 331 Password required for iggra.wz.cz.
[12:02:20] PASS (hidden)
[12:02:20] 530 Login incorrect.
[12:02:20] Active Help: http://www.smartftp.com/support/kb/index.php/51
[12:02:20] Cannot login waiting to retry (30s)...
Mně iggra jde - teda vidím tu úvodní stránku a pak nevím, co to jako má dělat...

Moderátore podporátore a co se mnou? Furt jsem na tom stejně. Všechno aktualizované a zobrazujou se mi staré soubory, které už tam nemám. Buď si musím lézt do stránek "zevnitř" (třeba v novinkách klepnout na novinky - pakárna, ne?) nebo napsat adrse bez www.
Jakou výdrž má ta cache?
Lenka: v nějaké cache to asi bude, ale asi v takové, kterou bude muset asi někdo uvolnit ručně, takže výdrž bude mít asi slušnou. Zkusil bych to přesměrování
Přesměrování bohužel nezabralo.
Chceš říct, že jsem fakt v řiťce?
zkoumal bych ten důvod proč to nezabralo
jako fakt tady čék aby se dal za chvíli na programování...
byl .htaccess skutečně v kořenovém adresáři (rootu) webu?
Byl. Fakt jo.
Není v něm (v tom souboru) někde nějaká zrádná chybička?
Už několik dní se nemohu připojit přes ftp na jakýkoli účet na wz. Neví někdo kde je skutečná chyba? Stále mi to napíše akorát hlášku: 530 Login incorrect. Přitom vše je nastaveno jak má. Připojit se k účtu mohu přes stránky wz, ale tahat soubor po souboru je děs, navíc to po natažení cca tří souborů spadne. Mohl by mi někdo poradit, kde dělám nebo kde je chyba? Děkuji...
tento web stojí za hovno,jdu ke konkurenci
Tak jako já hlásím, že KONEČNĚ snad fungujem. Že by se podpora probudila? Miki naprosto tě chápu. Já už mám taky zaplacenou doménu a řeším nový design stránek... ještě jednou a kašlu na ně, fakt. Na tohle nemám nervy (a že mi je naše tříletá slečna už solidně vycvičila).
Bylo by rozumné, aby zde někdo již konečně vysvětlil, kde vznikl problém s připojením přes ftp, ale hlavně jak ho řešit.
Nebo je to snad tajemství?
Odpověď jsem našel jinde. Děkuji.
To je škoda, že se s námi nechceš podělit, třeba by nám tvá nalezená odpověď pomohla
posledni aktualni info wezetu je z 3.11.06 - to na me dela dojem, jako kdyz uz je to mrtvy, zadna podpora - proste dekujeme, vypadnete a trhnete si nohou... kazdopadne chyba neni na vasem prijimaci
Jen mě nějak petra uniká kontext k FTP, mě to chodí, ale člověk je asi rád, když vrozenou blbost může hodit na něco jiného. Stalo se národním sportem na WZ, že napíše každý " vořešprut " FTP nejde, ale k řešení už údaje nedá?
Mám stejný problém, přes TC se nemůžu připojit, chyba 530 - Incorect login, přitom připojení na účet je v pořádku, přístup přes správce souborů (webové rozhraní) taky, ale stále se to tam odpojuje. Poslal jsem dotaz mailem na podporu, doufám že se mi ozvou a problém vyřešíme, pokud ano, dám všem tady samozřejmě vědět, jak na to, nechci měnit poskytovatele služeb.
tak tedy pro vsechny "vorespruty" opakuji, co uz tu na zacatku bylo nekolikrat receno: je nas az dost, komu to nechodi a hlasi to stejnou chybu, prestoze to jeste tyden predtim chodilo a s nastavenim nikdo nic nedelal. Ze by nejaka reakce od wezetu...? Taky jsem psala na podporu, stale nic. A pokud ti "cort" neco unika, tak se nauc cist...
to petra.: Uniká mi toho celkem dost. Už několikrát se řešilo že je potřeba poslat log. Nestačí napsat nejde to, všechno mám správně a rozbitý je to teda na WZ... Většinou má takový člověk chybu v jménu, nebo stačí dát pasivní režim. Ale jestli jsou výpisy spojení některých uživatelů tajné, je to těžké. Snad že by jste založili tajný spolek, vytiskli své super tajné logy a zakopali je na tajném místě. Tam by jste se podle potřeby mohli scházet a poplakat si nad nepochopením a nepřízní osudu.Možná by to mělo větší smysl, než psát do fóra věty typu nejde to, tak to opravte.
Ahoj všichni - celý můj problém spočíval v tom, že jsem měl nastaveno standardní přihlašování ve stejném tvaru jako na jiné servery - ftp.wz.cz, což dosud fungovalo (a funguje u jiných poskytovatelů, nastavil se správně můj adresář), po zásahu ze strany wz toto nastavení již nelze použít a stačí jej změnit ve tvaru besoft.wz.cz (v TC je to položka hostitel). Po nastavení mi to již funguje, tento postup jsem zkusil po přečtení příspěvků v jiném vláknu. Jo kdybych si líp přečetl návod, je to tam uvedeno, takže prvotní příčina problémů byla mezi židlí a klávesnicí.
Přeji všem hezký den a doufám, že můj příspěvek pomůže i jiným.
Přesně to, co píše besoft - nelze mít ve Windows Commanderu jako hostitele ftp.wz.cz, ale vas_ucet.wz.cz

Škoda, že to nikdo nevynesl na světlo už když se to měnilo.
>> Škoda, že to nikdo nevynesl na světlo už když se to měnilo.
no tak to neni pravda. rozesilalo se to mailama, ve foru to bylo jako oznameni, dokonce myslim i na hlavni strance wz to bylo. osveta byla dostatecna v mezich moznosti
+ informaci, ze se pouziva jako hostitel Vas ucet a ne nejake ftp.wz.cz, tu koluje vsude mozne po foru. Takze kdo si aspon cte podobne temata, tak si toho musel vsimnout.