Nelze se pripojit k FTP

uz ma to dost unavuje za mesiac sa mi podari cez ftp pripojit tak jeden az dva krat aj to len nejakou nahodou co s tym je ? stale mam to iste nastavenie a raz to ide a sto krat nie co s tym je?
Samot:
příčin může být kupa, ale na WZ bych problém nehledal, protože třeba mě to jde takřka pořád a bez problémů. Možná by jsi měl začít hledat problém po cestě, tedy pokud to vezmu od pramene, tak u sebe -> ve svém PC -> ve svém připojení k internetu. Nic víc a nic míň v tom není.
už několik dní se nemůžu prihlásit do správce souborů ani na FTP, pokaždé mi to vyhodí hlášku
"Nemohu se přopojit k serveru ibiza-club.wz.cz:21 s uživatelem ibiza-club.wz.cz
Zkuste to znovu ..."

V TC napíše 530 Login Incorect

co s tím? potřebuju udělat update a takhle to nemůžu nechat! děkuji!
Zdravím!

Mám úplně stejný problém jako ostatní přispívatelé výše. I když se připojím, můžu s tím udělat maximálně to, že nějaký soubor smažu. Nelze přepisovat, updatovat, kopírovat atp. Stejný problém mám při přihlášení jak přes www.webzdarma.cz, tak přes commander.

Minulou středu se zdálo, že už je to v pořádku, ale druhý den to opět nefungovalo :o/ Tento stav trvá už 3 týdny! Může mi někdo říct, co se děje, příp. jak dlouho to bude trvat? Taky potřebuju updatovat...!
>> Mám úplně stejný problém jako ostatní přispívatelé výše.
a ktery teda presne mas problem? ono bohuzel se jich v tomhle vlaknu objevilo vic
>> Mám úplně stejný problém jako ostatní přispívatelé výše.
tak to jsi urcite ten problem vyresil pomoci odpovedi zde jiz napsanych

a kdyby nahodou ne, tipuju to na http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?27
Ahoj! Mám stejný problém jako řada návštěvníku níže. Zaboha se nepřipojím na FTP pře TC ani Salamada - vypisuje mi to taky Login Incorect. Přitom username i heslo je 100% správně. Před měsícem sem normálně aktualizoval a aniž bych měnil nastavení TC a ftp připojení teď to nejde. Nedomnívám se že je to ojedinělý případ (podle toho co tu čtu) takže odbývat to slovy mě to jde z několika účtů mi nepříjde dostatečný a mělo by se s tím něco dělat... (popřípadě jestli už je to vyřešený dejte mi někdo vědět na mail sramek.jiri@centrum.cz)
<HTML>2ZapasnikII: a jako hostname máš grf.wz.cz?</HTML>