Nelze se pripojit k FTP

Zdravim, nejde mi pripojit se k WZ FTP ani pres TC ani pres weboveho spravce souboru, TC vypise chybne jmeno/heslo a webove rozhrani toto:
"Nemohu se přopojit k serveru beeboo.wz.cz:21 s uživatelem beeboo.wz.cz

Zkuste to znovu ..."
pricemz stranky jsou pristupne, heslo jsem si dokonce nechal zmenit abych si byl opravdu jisty ze nemam spatne.
Netusi nekdo co s tim? V podstate ted s WZ nemuzu nic udelat.
<HTML>Máš jako server v TC vyplněno beeboo.wz.cz? Kdyžtak sem dej log ftp spojení z TC.</HTML>
----------
Connect to: (10.05.2007 11:02:42)
hostname=beeboo.wz.cz
username=beeboo.wz.cz
startdir=
beeboo.wz.cz=195.122.194.239
220 ftp server ready
USER beeboo.wz.cz
331 Password required for beeboo.wz.cz.
PASS *
530 Login incorrect.
QUIT
----------
Původně jsi psal ""Nemohu se přopojit k serveru...", skutečná hláška je "Login incorrect.", což je rozdíl.

Z toho to vypadá na špatné heslo. Jinak problém s autorizací na straně serveru. Nic víc mě nenapadá.

Já jsem se teď zkoušel přihlásit na dva různé účty na WZ a bez problémů.
Slovickareni, proste se nedostanu na server.
Vidim to taky na problem na strane serveru, jelikoz to dela jak pres webrozhrani tak pres vsecky klienty co jsem zkousel. Prave i kvuli tomu, ze to psalo login incorrect jsem si nechal vygenerovat nove heslo...
Ale reseni me tedy opravdu nenapada.
Tomu říkáš slovíčkaření? Vždyť to znamená úplně něco jiného a když se ptáš na radu, je dobré uvádět co nejpřesnější údaje.

Tak napiš email na podporu. Asi ti nic jiného nezbývá.
Asi jo, no slovickareni tomu rikam, protoze hned v prvnim byl vypis z webrozhrani ktery uvadi totez co ten TC. Ale asi mas pravdu, v tomhle je potreba byt presny.
Jdu napsat na podporu.
Dik
Mně to dělá to samé. Nemohu se připojit přes FTP (login incorrect) ani se nedostanu odsud do správce souborů (Nemohu se přopojit k serveru bayla.wz.cz:21 s uživatelem bayla.wz.cz
Zkuste to znovu ...).
Přitom v neděli jsem v pohodě aktualizovala...
To samé už mi to dělalo včera. Pomůžete mi?
Ja sa tiez nemozem pripojit cez ftp, asi tam majú nejaké opravy na serveri a nieco je odpojené, takze treba cakat.
<HTML>Nemyslím. Já se v pohodě připojím na ftp účtů co mám na wz, webz, unas a kvalitne. Nahrávání souborů je též bez problémů.</HTML>
Mně taky nejde se připojit přes FTPko. Nejde mi to přes SmartFTP ani TC, vždy mi to napíše Login incorrect, což je blbost. Jinak přes web mi to jede.
taky mi to nejde, uplne to samy, proste to nechodi, pres FTP me to tam nepusti a pres wz to pada...
Ani mne to nejde pripojit sa cez ftp.
V TC sa iba zobrazi okno LIST vezmi adresar, dalej nic nespravi a k ftp sa nepripoji
Hm. Mě to hází už delší dobu. Myslel jsem že to bude chvilkový ale není. když se připojuju přes TC tak mi to hází login incorrect apřes web se ze tří pokusů připojím 1 a jede to strašně pomalu. Mohl by někdo prozradit co s tím?
Ahoj mám ten samý problém..:-(
jajo: zapni si pasivni rezim ftp
Prihlásila som si www stránku a následne som ochorela, takže som áni Inedex nemohla dať cez ftp.
Teraz som to tam dala, ale stránka sa mi vôbec nezobrazuje, keď udám do vyhľadávača jej adresu a neviem čo mám robiť, na koho sa s tým obrátiť. Písala som na podporu, odpoveď som nedostala, viete mi poradiť?
Mám opačný problém ako tu píšete. Je to tam a nevidieť to.
Čo s tým?
<HTML>2Agnes: co se týče http://eufrosyne.wz.cz/, tak ty stránky normálně jedou.</HTML>
Agnes : no já když zadám do vyhledávače (Google,Jyxo) http://eufrosyne.wz.cz/ tak to taky nic nenajde, ale to se dá u nové stránky očekávat. Pokud zadám tu adresu do adresního řádku prohlížeče (FF) tak se stránka normálně načte, jak psala Thalia.
Ahoj, tak mně se podařilo včera aktualizovat. Všechny stránky vidím správně, ale index (s datem aktualizace) a novinky vidím "postaru" - před aktualizací. Přitom je mám nahrané jenom jednou a v dnešní verzi, zkoušela jsem to znovu před chvílí. Následně jsem zjistila, že když si kliknu přes ten neaktualizovaný index nebo novinky dál a vrátím se do novinek, už je vidím správně (čili "zevnitř stránek to funguje". A ještě další zajímavá věc: Když zadám adresu stránek s www, vidím to jak vám píšu. Když je ale zadám BEZ www, vidím je tak jak to má bejt. To jsem z toho fakt už jako jelen. Index i novinky mám nahrané jenom jednou, v dnešní verzi. Odkud se mi tam zobrazujou ty starý fakt netuším.
vidím index s datum 10.5.2007, asi to funguje i zvenčí.
Webové prohlížeče mají takovou věc, které se říká vyrovnávací pamět (cache) a to, co popisuješ je způsobeno nejspíš tím, že se stránky, o kterých píšeš, že se neaktualizovaly, načítají z této vyrovnávací paměti.
Příště zkus stránku načíst pomocí CtrlF5. Stejné je to i s www, je to prostě jiná adresa, která ve vyrovnávací paměti nebyla uložena a tak se to načetlo ze serveru
Ty vidíš 10.5. i když zadáš www.bayla.wz.cz? Já vidím 6.5. a i když klinu CtrlF5, stránka se právě neaktualizuje.
Mně se tohle nikdy nestalo a chodí mi tam hodně lidí. Pokud přijdou z "oblíbených" přes tuhle adresu, vůbec nezjistěj, že jsou stránky aktualizovaný. Takže mě to jako docela štve. Můžu s tím já něco odsud udělat, nebo jsem prostě odkázaná na to čekat, až to samo zmizne?
<HTML>2ds: to jsem taky chtěla napsat ;-), než jsem si zobrazila www.bayla.wz.cz, kde je opravdu 6.5.

2bayla: imho ti nezbývá než čekat...</HTML>
www.bayla.wz.cz vidím 6.5.2007. Při bayla.wz.cz vidím 10.5.2007. Přesto bych se varianty s cache nevzdával, může být také někde cestou.Jediné,co se dá asi udělat je nastavit přesměrování z jedné formy adresu na druhou.Přesměrovávám variantu s www na variantu bez www a pak pomocí hlaviček se snažit nějak řídit chování keší po ceste, viz
http://www.jakpsatweb.cz/clanky/caching-tutorial-czech-translation.html
To jak zrušit www, bylo nedávno tady na foru a spočívá to v tom, že se vytvoří soubor .htaccess, který bude obsahovat toto, který se nahraje do kořenového adresáře (rootu) webu

# zrusit domenu 4. urovne
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.*)\.bayla\.wz\.cz$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://bayla\.wz\.cz/$1 [R=301,QSA,L]