Zobrazení reklamy

Zdravím, na svůj web w3maps.euweb.cz jsem si stáhl vzhled z freewebtemplates.com. Problémem je, že když použiju tento vzhled, zakryje celou reklamu nahoře. V administraci jsem nastavil, aby se reklama zobrazovala dole, zůstala však nahoře. (To, že by se reklama zobrazovala dole, by se mi hodilo hlavně proto, že na tyto stránky vede přesměrování ze stránky warcraft.stylove.com. Nechtěl bych, aby mi byl web smazán z důvodu nedodržování podmínek o zobrazení reklamy na stránkách.
reklamu mas jenom na uvodno strance s automatickym presmerovanim -> poruseni podminek
na index2 reklama neni vubec, dal jsem to nezkoumal
hledej ve foru absolutni pozicovani a najdes reseni
Ok, přesměrování už tam není a načítá to rovnou hlavní stránku, ale reklama, která má být na indexu, zmizela úplně. V administraci mám nastaveno 150MB, reklamní proužek dole. Ten se ale zobrazuje nahoře, při rozlišení 1280 x 1024 jde vidět jen poslední odkaz. Co se týče absolutního pozicování, nic konkrétního jsem na fóru nenašel.
Hledal jsem na googlu a zatím jsem docílil toho, že nahoře je reklamní proužek. Hlavní reklama na indexu však pořád chybí.
Teď mám v html kódu <span style="position: relative; top: 30px">, když nastavím 100px, reklama tam je, ale stránka je odskočená moc dolů. Nevíte prosím někdo jak napozicovat tu reklamu?
CSS a potom ne kód jak od divokého vepře...
>> Co se týče absolutního pozicování, nic konkrétního jsem na fóru nenašel.
no tak ono to hledani nefunguje uplne dobre, ale treba http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=47887&t=47885 Autor: Tonik (tonik.webz.cz) Datum: 12. 05. 2007 18:40

reklama se pozicuje tak, ze se udela div, ten se napozicuje a do nej se da znacka pro vlozeni reklamy