Jak dostat prezentaci na web

Poradí mi někdo jak dostat hotovou prezentaci na web?Udelal jsem jí v Power Point 2003 a teď jí nemůžu dostat na stránky.Uložil jsem jí jako webové stránky vytvořilo to soubor htm a složku se sobory a po přesunutí na web mi to píše že je to nenašlo.Může mi někdo podrobně popsat jak to udělat ?Nemám s tím zkušenosti.
oki, zkusím to:

1) Vytvoř prezentaci. Vyber si složku, do které ji budeš dávat. Nejprve si uvědom, že k pojmenování souborů nesmíš použít diakritiku a jsi prakticky omezen jen na ascii znaky.

2) Ve výše zmíněné vybrané složce (dále jen Složka) máš html soubory, obrázky, styly a další věci. Důležité je, že "vstupní" soubor, který návštěvníci tvého budoucího webu uvidí jako první, se MUSÍ jmenovat index.htm. Ten tedy musí být takto pojmenován i ve Složce (ano, malými písmeny).

3) Pokud vkládáš například obrázky, zkontroluj ve zdrojovém kódu, že jejich adresa není ve tvaru C:\\něco..., ale /neco/obrazek.jpg nebo neco/obrazek.jpg. Více se o odkazech atp. dozvíš na jakpsatweb.

4) Použij ftp a obsah Složky nakopíruj na tvůj účet. Nakopíruj jen obsah, ne Složku samotnou. Bude to tedy vypadat tak, že na ftp budeš mít v kořenovém adresáři soubor index.htm (a příp. i jiné své soubory). V případě problémů s ftp hledej (klíčové slovo ftp) a to na faq.webzdarma.cz nebo ve foru wz.cz

5) Zadej do prohlížeče adresu svého webu (asi http://kozli.webz.cz/). Zobrazí se soubor index.htm, který jsi nahrál.

6) V případě problémů se zobrazení zkontroluj, jestli máš skutečně v kořenovém adresáři svého ftp účtu soubor index.htm.