<b>Upgrade serverů (a plánovaný výpadek) </b>

<HTML>Asi si sami všímáte, že servery webzdarma jsou poslední dobou celkem dost zatížené, teda až příliš abych byl úplně přesný. Je to kvůli tomu, že objem zátěže vytrvale roste (120tis. aktivních uživatelů, 25-30mil. pozadavků denně - tzn. cca 5-6mil. stránek denně).
Prosím proto za trpělivost ještě těch pár dní do konce tohoto týdne - v průběhu noci z pátku na sobotu přibydou nové servery a další disky do těch současných serverů, takže některé služby budou zhruba od půlnoci průběžně vypínány a zapínány. Do rána by to mělo být všechno vyřešené.

Díky za pochopení</HTML>
Juhůůůůůůůů :)
Spuer, už se těším :)
Huráá! Díkýýý :)))
No, to je vysoce coolózní. Ještě by mohli na webzdarma zavést hostování domén 2.řádu a se šťastným zavýskáním prchnu z toho opruzáckého psisca...
super, super, diky, jsem zvedavej jak se to zlepsi

120tis aktivnich uzivatelu? nejak moc ne...
To som veľmi rád. Tie výpadky som si všimol.

Nevyznám sa veľmi do PHP ale neviem prečo mi to vždy, keď je zaťažený server a nemôže spracovať požiadavku, vymaže celý súbor do ktorého sa má zapisovať (po lopate - vymaže mi to všetky predošlé príspevky). Ešte, že sa s tím ide niečo robiť.
to je reklamou

mas treba questbook, odesles prispevek, provadi se nejaka action (php skript) pod to se ti cpe reklama (pouze v pripade kdyz ji nechavas vkladat dolu automaticky na kazdou stranku) jenze to zamrzne, reklama se nenacita a uzivatel to stopne, jenze v tu chvili byl otevrenej napr. dat archiv a jeste se nezavrel, cili se ti vymaze. dela mi to to samy - reseni bud si dat reklamu na index nahoru nebo zalohovat a zalohovat
nebo spravne napsat skript na zapisovani do souboru
Problém je v tom, že asi půlka stránek na WZ používá ten samý skript z jednoho návodu na Intervalu, který pravidelně chcípá právě na tomhle :-)
pak ale nechapu, proc si ty lidi stezujo tady a ne na intervalu
Freya > :-)

No jo, měli bychom se domluvit a poslat autorovi toho článku hromadnou stížnost, případně podat hromadnou žalobu (?) ;)
A jak výkoné?
No a já sem zrovna tendle tejden přesunul web na fbi.cz
Reklama se dá skvěle vyřešit tak, že si vytvoříte soubor vyhrazenej pouze pro reklamu a na WZ navolíte že jí chcete pouze do toho souboru a je to. Potom to akorát vložíte pomocí PHP skriptu někam (kamkoliv) na stránky. Ovšem raději bych dodržoval podmínky WZ...
Je to supr, ale chtělo by to zmenšit reklamu!
Já vím, asi do toho nepůjdete, měli by jste míň prachů, ale bylo by to supr a přihrnulo by to ještě více návštěvníků. Nebo bych alespoň povolil výběr vyskakovací(POP-UP)reklamy.
No, ale vše se dá obejít pomocí dot.tk že?
Ta reklama má standardní velikost fullbanneru, která se kvůli takovýmhle nápadům o nějakých 20px měnit nebude ;-)

Čas popupů už je naštěstí za námi. Každý aspoň trochu rozumný prohlížeč je umí blokovat, takže se jaksi nevyplácí.
Freya: Po aplikaci SP2 už je umí blokovat dokonce i IE6, Heuréká!

Nedávno o tom psali v PC Worldu v článku o SP2, že je to jako dobrý nápad ;D
Tak se už upgrade oddaluje co?
bude víc místa?,
<HTML>vypada to na sobotu nebo nedeli, musim si byt 100%tne jisty, ze je vse OK

bude vic mista, pocet disku se temer zdvojnasobi :-)</HTML>
Pekne...
To jsem skutečně ráda. Zvlášť když jsem si chtěla zaregistrovat novou doménu a než mi přišel mail, tak uplynuly dvě hodiny, kdy jsem u PC už samozřejmě nebyla a za hodinu to propadlo a mohla jsem začít s registrací znova a opět to přišlo až po uherském roce... Takže už se těším na zrychlení, dík předem (dík předem je zavazující - spravte to :-)
Super ! Webzdarma je perfektní. Držím palce. Po Upgradu to bude ještě lepší. Na to že je to všechno zdarma, (jen je na stránkách proužek reklamy) je to fakt SUPER !
Ještě že to obnovíte, píšu v 21:16, 5.11.04 a zas se nemohu dostat na mou stránku, už jsem chtěl odejít na kgb, ale když slibujete zrychlení a míň odstávek, tak tu ještě počkám.
Váš vážený zákazník



www.thegrid.tk