Je ten a ten datum a poledne a já můžu říct, že jsem na svých stránkách pocejtil upgrade. Načítají se poměrně rychle a to donedávna tomu nebejvalo.
Petr
Už 2x se mi od "plánovaného výpadku" kompletně vymazala kniha hostů. Proč? To tak už bude pořád?
Jana:
Máš ji dělanou se zapisováním do souboru, viď? Ten problém se tu vyskytuje poměrně často, hledej na fóru a dostaneš odpověď.
Petr
Také se přidávám k těm, co změny nepociťují. Stránky se každou chvilku nenačítají, často odpadnou i uprostřed prohlížení.
Nevim jestli se to zdsa jenom me, ale pripadne mi ze na serverech WZ neprobehl upgrade, ale DOWNGRADE! Stranky se kazdou chvili nenacitaji a nejde se prihlasit ani pres FTP!
stránky se nenačítají vůbec..... zatím se mi nenačetla ani jedna stranka, co je na WZ za posledních několik desítek minut
Totéž co Vyki, už od včerejšího večera.
Bude už konec výpadků? Celý týden nepřetržitě vypadává co může a vymazávají se knihy hostů. Uznávám, že poskytujete služby zadarmo a oceňuji to, ale pokud budou takové výpadky, tak je ta služba bohužel k ničemu. Bylo by také slušností ty mraky lidí, co čekají, jestli bude wz fungovat či ne aspoň průběžně informovat. Oni totiž adminové stránek obvykle musí informovat zase řadu lidí co užívají jejich stránky. Děkuji za pochopení.
Panove uvedomte si, ze je to ZADARMO ! Pokud chcete mit garantovanou dostupnost sluzeb, jdete na placeny webhosting :)
> vymazávají se knihy hostů.
Ach jo, kdy už konečně pochopíte, že tohle NENÍ chyba webzdarma, ale vašeho blbě napsaného scriptu. Už to tady bylo stokrát a najít řešení je jednoduché (flock).
Zdar. Už pátý den mi neběží MySql na webech. Chápu co znamená upgrade serverů, ale chci vědět, jak ještě dlouho. Poběží top ještě?
To Bobo:
Ale kdepak, MySQL funguje, mám na něm postavený web a databázový server funguje OK. Horší jsou ty občasné výpadky webhostingu.
Zdravím, mohl by mi mira sdelit, jestli je tedy uz update ukoncen nebo ne?
Předem dík
/5w/wz.cz/k/krabathor-officialuh oh
hmm, ale na jinym webu mi to de a tady ne :)
už probíhá! je nový php admin včera nebyl!
Uvažuje se o jádru 2.6.x ? Nebo už je a já jsem mimo obraz:-)?
Mám takový dotaz na součastnost 22.11.2004. Proč včera a dnes se k večeru nemůžu za žádnou cenu připojit na doménu borec.cz a kvalitne.cz
Prosím odpovězte.
Vypadá to, že teď se tam opravdu něco děje, už mi nejede ani FTP ani WEB, a ani ping. Žeby konečně plánovaná odstávka?
! Beru vše zpět! Už to asi nahodilyi protože mi už vše funguje, jak ping, web, tak i FTP. Díky WZ.CZ
Nevím co se děje, ale nejde mi "phorum" na vašem serveru - hlásí mi , že žádné není aktivní. Když se chci dostat na podadresář admin, který pořád existuje (ověřil jsem si to přes web. rozhraní), tak jej nemůže najít, hlásí, že neexistuje.
Pomůžete mi?
Díky
(staric.euweb.cz)
Nevíte co mám s FTP? Je pořád upgrad ? K FTP se strašně pomalu připojuju.............
Díky
Nevim jestli je chyba na moji strane ale vubec mi to nechce ukazat nove nahrane soubory a objevuji se furt ty stare - uz bych do toho kop!
Po upgrade vasich serverov mi prestal fungovat Mambo system /http://mamboserver.com/ na teacher.euweb.cz /predtym bez problemov/, problem je pravdepodobne v sql spojeni ale co sa zmenilo? Mambo podla specifikacie podporuje aj vysiu php verziu...pomozete mi s tym prosim?
<HTML>$mosConfig_host = 'mysql.webzdarma.cz';
zmenou je to, ze pro praci s databazi je vyzadovano spravne nastaveni hostname sql serveru</HTML>