<b>Upgrade serverů (a plánovaný výpadek) </b>

Miro, PLS, jak to s tim upgrade vlastně vypadá? Všiml jsem si několika výpadků (ten poslední byl dnes ráno), kdy nejela ani www.webzdarma.cz, tím pádem ani databáze. Jsou potíže s připojením, nebo je to důsledek probíhajícího upgrade?
Díky. J.
kdo je webmaster,please?
Tak nevim teda v čem to je ale vcera sem si nahral FORUM od PHPBB normalně my vsechno skoro slo dobre a dneska se nemuzu dostat do SVE ADMINISTRATORSKE CASTI ABYCH PRENASTAVIL JEDNU VEC MISTO TOHO MI TO PISE ZE STRANKU NELZE ZOBRAZIT TAK MI TEDY REKNETE V CEM TO JE ... PORAD NEJAKEJ UPGRADE A ZMENA ZADNA SPIS K HORSIMU...!
Jejej, už jsem měl strach, že se něco hodně posralo. Ale to, že to ostatní nechává klidnými mě uklidňuje taky. Napadne mě vždycky ta nejkatastrofičtější verze...
Ja sem ted zazil infarkt. Zmizela mi moje domena...Tohle mi doopravdy nedelejte. Po 5-ti minutach se zase objevila, ale docela by me zajimalo co to bylo?
<HTML>disky nebyly spravne pripojene ale web&ftp jelo, omlouvam se, vazne me to mrzi</HTML>
Ano vubec mi nejdou hodit na intrenet web. stranky doufam ze bude vše zas v pořádku děkuji
Jak tu furt rešite ty knihy navstev - mam ji taky, tusim z intervalu, trochu upravenou, trochu tam blbnu i s flock - kazdopádne zatim jsem zadnej problem nezaznamenal (je fakt, ze tam pise tak malo lidi, ze soucasnej zapis by byla nahoda jak svin ...). Kazdopadne v jeden okamzik jsou veskerá data pouze v promenné, no a kdyz se v ten okamzik skript prerusi, tak se nezapisou zpet do souboru a je po ptákách. Slo by to asi jedite s vyuzitím druheho souboru jako zalohy, ale na to prdim.

Kdyztak mi to muzte nekdo klidne zkritizovat - http://sdh-zatec.webzdarma.cz/download/forum.zip

cus kaja
Problem s knihami návštěv s ukládáním do textového není jenom na wz, pač i na Pipni. Doporučuji řešit pomocí zápisu do DB, je to určitý jev (má v tom prsty asi Linux a harddiskový systémový soubor).
Kniha návštěv? Já se svejma 11 příspěvkama problém nemám. Taky se ode mě nenačítá. (www.blueboard.cz)Takže nashledanou. Jo a ftp mi jede normálně, web rychle (mam Wi-Fi) rychlejš už nestíhá počítač (Pentium 3 650MHZ 128 MB RAM)
Planujete instalovat aj niekedy php5?

Kedy to bude?

Potreboval by som lepsiu podporu xml...
V php4 nieje dostatocna...

Dakujem
vem
vem> Prý se nechystá.
vem: Bude, ale ne v dohledné době :)

>apis (michael-le.wz.cz)

WTF?
michael-le = apis , apis = michael-le ...

Johny... todle je apis, neboli michael-le... seznam te se... ;-)
meca > To je fakt vtipný :D
SUPER! SUPER! SUPER!
nééééééééééé, teďka néééééééééé ....... :(( zapnout !
Heh, přešel jsem pod KGB.cz a jsem za vodou
theraptor > Otázka na jak dlouho....
Ahoj prosim te nevim proc doslo k zablokovani meho fotbaloveho serveru, prosim dej mi vedet co jsem porusil , nebo jestli nedoslo nahodou k omylu. Adresa je www.sokol-struharov.euweb.cz. Dekuju za vysvetleni. Mrazek
No mne vypadava ftp a nemozem updatovat stranky :-(
<HTML>to je k nicemu takoveto vykriky!!!

posli konkretni chybove hlasky, jeste lepe ftp logy</HTML>
Vážený pane , tuto hlášku si nacpěte laskavě zaklobouk ,raději ji smažte!

"02.11.2004 - V blízké době proběhne v noci hromadný upgrade serverů WZ a tím pádem i několik výpadků. Ráno očekáváme vše funkční. Díky za pochopení"

Je mi jasné ,že tuto službu děláte zdarma ,ale než to dělat takto diletentsky ,to se na to raději vys*rt*!

přecházím na placený webhosting adios!

Jirka Louda
<HTML>mate neco konkretniho? predpokladam, ze ne, jinak byste to asi napsal ze?
tak sbohem</HTML>
Dne 20.1 pár minut před 4 hodinou se mi změnily časy všech souborů na mých stránkách. Zdá se mi, že ke každému souboru přïbyl 1 bajt. Že by nějaký přesun souborů v rámci Webuzdarma? Instalace nového hardware či co, nebo hromadná úprava v reklamě? ....