skript reklamy v externim souboru

zdravim
myslíte, že je možné dát javaskript wz reklamy do externiho souboru (třeba skript.js)? V podmínkách je zakázáno jen znemožnění zobrazování reklamy, ale takto se reklama bude dále zobrazovat korektně a navíc - což je podle mne nejdůležitější - bude stránka více optimalizována pro vyhledávače a nebude mít takovou velikost. I pro webzdarma je přece lepší, když jsou stránky navštěvovanější. Jenže když jsem se o to pokoušel, tak tam automat ten skript neustále obnovoval. Nevíte, jak mu říct aby to nedělal?
Děkuji za pomoc a doufám ve větší navštěvovanost stránek na webzdarma
fanda: "Nevíte, jak mu říct aby to nedělal? " Použít PHP
Aha :-) já php neovládam. Ty stránky jsou v html. Mohl byste prosím Vás ten php skript nějak specifikovat? Nebo mě odkázat někam kde ho najdu?
děkuju
Nevíte, jak mu říct aby to nedělal?
vlož reklamu do souboru reklama.html
(třeba podle :http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html)
reklamní robot se pak bude starat jen o reklama.html a ostatních stránek si nebude "všímat" a pak si experimentuj s externími skripty jak uznáš za vhodné. Důležité je aby byla formálně dodržena pravidla pro zobrazování reklamy
Chápu. Jen jak to mám udělat v html, kde není žádné include?Rámce bych radši také vynechal, leč myslím, že to bez nich nepůjde :-(
Poradíte ještě prosím?
A co chápeš?
Jestli myslíš to,co jsem psal já tak jde o "zablokování" činnosti robota a tedy o odpověď na tvou otázku - ty si pak vlož reklamu tím javaskriptem jak jsi popisoval na začátku.

jestli chceš použít PHP tak můj příspěvek neřeší
Chápu jak to mám zablokovat, ale vy možná nechápete, jak jsem to původně myslel. Ta "wz reklama" vkládaná robotem v sobě má javaskript a ten bych chtěl dát do externího souboru (?.js). Javaskriptu se chcu zbavit, ne si jej tam dát. Váš nápad na zablokování robota je výborný(děkuju), ale teď nevím, jak přes html vložit reklama.html do index.html. Javaskriptem? Ten naneštěstí taky moc neovládám :-(
Javaskriptem by to šlo. Ten bych si dal do toho externiho souboru a bylo by to. Teď jen zbývá ten skript. Máte něco v rukávu nebo si musím udělat rychlokurz?
no já jsem to pochopil tak, že skript má být v externím souboru, aby se např. načítal z cache. Předpokládal jsem, že cesta jak vložit reklamu z externího javaskriptu je už zvládnutá, že zlobí jen ten robot.

Jestli nevadí těch asi 1300 bytů tak se dá kód reklamy vložit přímo do kódu stránky.

Pokud jde o http://penizeadbux.czweb.org/ tak je to zatím jen index. Ten stačí uložit s příponou php, index.php a do kódu vložit toto:
<?php include('reklama.html');?>

Pokud by to mělo zůstat jako html, jako je to např. na
http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html
tak se dá nastavit aby PHP zpracovávalo i soubory html
Reklamu z externího souboru javaskriptu jsem se vkládat snažil, ale opravdu zlobil robot, jak jste předpokládal. Pokaždé vložil javaskript reklamy přímo do stránky, což nechcu. Zkusím přejmenovat ten index.
Zatím děkuju za pomoc.
fanda: pro přepsání reklamy bohatě stačí něco jako toto:
<?php
$text = file_get_contents('soubor.htm');
$text = str_replace($original, $fandovo, $text);
$fp = fopen('soubor.htm','a');
fwrite($fp, $text);
fclose($fp);
?>

(Uložit jako soubor.php, nahrát na server a spustit)

No a do hodnot $original vrazíš přesný kód původní reklamy (apostrofy oescapuješ [ \ před apostrof ] ) a do $fandovo dáš svůj kód. Já jsem to původně použil na malou grafickou úpravu reklamy. Fungovalo to, ale pak jsem to radši vrátil zpátky, protože to vypadalo ještě hůř než teď ;)
tom: Nebude se to přepsání reklamy($original) mojím kódem reklamy($fandovo) muset dělat po každém spuštění stránky? Nebo jsou zde nějaké jiné mínus? A 'soubor.htm' bude asi index.htm apod. že(soubory ve kterých budu chtít reklamu přepsat)?

Zkusil jsem <?php include('reklama.html');?> ale to je skoro to samé jako když tam ten javaskript rovnou napíšu.
Řešení od Toma vypadá taky dobře, jenom záleží na tom, jak to bude s tím soubor.htm (viz. výše).
fanda:
pokud to přepíšeš pomocí PHP, tak to vydrží do té doby, dokuď nepřepíšeš ten soubor naříklad přes FTP, správce souborů, ...

... no a pokud takhle budeš chtít upravit víc stránek, tak asi nejvhodnější bude "zautomatizování" pomocí pole stránek a procházet jej cyklem.

Jinak jako jediné mínus vidím to, že do těch proměnných musíš nakopírovat celý kód reklamy a ještě si jej zkontrolovat a před každý apostrof ( ' ) vložit zpětné lomítko ( \ ). Jinak mě jako mínus nic nenapadá?!