Řeším podobný problém zdědil jsem stránky www.zahrada.unas.cz stránky jsem zaktualizoval (bohužel pouze na webu - takže zaloha neexistuje), měsíc běžely bez problémů. Ze dne na den mi přihlašování píše login incorect a při spuštění stránek z netu je tam chybová stránka - účet byl pravděpodobně zrušen. S tím už jsem skoro smířený jen mě překvapuje arogance tohoto webhostingu, kdy vám bez varování smažou účet a ještě s vámi při řešení problému nekomunikují.
Dobrej den či večír vespolek. No já zatím problém se smazáním domény nezaznamenal a to je u mě celkem problém, jelikož bych ho velmi rád zrušil, poněvadž jsem získal výhodnější hosting někde jinde. Velmi děkuju, že jsem u Vás mohl chvilku pobývat, bylo to tu super... teď dělám kamarádovi stránky na webzdarma, takže na Vás určitě nezanevřu. Jak tedy docílím smazání stránek? Děkuji předem za odpověď. Sane
Sane: smažou se všechny soubory a web bude časem smazán
nebo všechno smaž a šoupni tam jednu stránku s redirectem na tvou novou stránku (něco jako index.php s obsahem <? header("Location: http://novastranka.cz") ?>). nebude se zobrazovat reklama -> web bude časem smazán, ale mezitím ti poslouží jako potenciální zdroj návštěvníků nového webu ;-)