Nevkládá se mi reklama

Mam nastavenou reklamu na vkládání do souboru reklama.html, ten soubor tam mam ma v něm i <!--WZ-REKLAMA-1.0--> akorát že se do něj nevloží reklama :-!
http://xml-pythlon.czweb.org/
a nefunguje mi upload přes web. rozhraní, pouze přes FTP
zkus to nahrat obcas znova (tak jednou denne, nemusis kazdejch 10 minut)
Já jsem vkládání reklamy pochopila tak, že pokud nechci nijak měnit její pozici, tak se mi vloží sama automaticky (viz "Reklamní proužek se vkládá standardně (pokud si uživatel nenastaví jinak) na všechny stránky dolů. Pokud Vám toto umístění vyhovuje, není třeba nastavení nijak měnit." z http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html). Mně se ale nevložila... Mám ji tam vložit takto: <!--WZ-REKLAMA-1.0--> ?
Tak to zkoušim pořád dokola a furt nic. Prostě jí tam nemam. Reklamu vkládam do zvláštního souboru (reklama.php) a do stránek jí dávam přes iframe, akorát ten iframe je prázdnej.
To by nešlo do admin. sekce dát kód reklamy s mně přidělenou ID? že bych si jí tam dal sám
<HTML>>>To by nešlo do admin. sekce dát kód reklamy s mně přidělenou ID? že bych si jí tam dal sám
Tahle možnost tu není, nezbývá než zkoušet opakovaně nahrát daný soubor.</HTML>
Neni náhodou problém s tim že to je zrovna na doméně .czweb.org (nedělali jste třeba nějakej update a na tuhle nezapoměli?)
Už jsem zkoušel asi 50 pokusů reuploadu souboru reklama.php a furt nic viz. http://xml-pythlon.czweb.org/reklama.php
pythl.

Do iframe vkládáš soubor "reklama.php", ale v prvním příspěvku píšeš, že máš nastaveno vkládání reklamy do souboru "reklama.html", tento soubor tam nemáš. Nebude spíše toto příčina nevkládání reklamy?
nebude, jsem to předělal z .html na .php
Omlouvám se, nenašla jsem žádný podrobnější návod, jak vložit reklamu a nejde mi to. Nemohl by mi to někdo vysvětlit, nebo mi dát nějaký odkaz? Nechci, aby mi stránky byly smazány, protože tam nemám reklamu.
Každopádně žádný soubor reklama.html/php založený nemám a nevím, co by měl obsahovat.
<HTML>2jitka: zkus si pročíst http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html.</HTML>
a mě nikdo neporadí? Já bych tam tu reklamu docela bral, protože nechci, aby mi ty stránky zrušili.
pythl: jina rada nez opakovany nahravani na to neni. teda jeste obcas funguje nahrat to pres spravce souboru, pokud pouzivas ftp, a naopak, ale protoze spravce prej nefunguje, tak jsem to ani nerikal
Jen tak, aby tenhle topic neupad do zapomění - pořád mi nejde ta reklama už sem zkusil asi 500 přenahrát reklama.php a furt nic
Thalia: Vše jsem udělala podle návodu:
# přihlásit se ke svému účtu na WZ
# v administrace - nastavení - vkládání reklamy
# zaškrtnout: nahoře (na úvodní stránce nebo v rámci)
# do Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru: napsat reklama.html
# stisknout tlačítko Uložit
# vytvořit prázdný soubor reklama.html
# na první řádku souboru reklama.html vložit : <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->
# pozor - značka pro vložení reklamy musí být zapsaná jako řádkový komentář, tzn. že pro zápis prvního a posledního znaku (< > ) nesmí být použita znaková entita tedy lt nebo gt obalené zleva znakem & a zprava ;
# uložit reklama.html
# nahrát soubor reklama.html do kořenového adresáře webu
# otevřít soubor reklama.html ve webovém prohlížeči

až do toho posledního bodu - jenže tam se mi zobrazí jen bílá stránka. Můžu se zeptat, jestli mám aspoň já vše správně a problém je v robotovi?!

Díky moc

//původně jsem sice chtěla reklamní bannery dole, ale teď už mi jde jen o to, aby mi fungovala reklama a mně nehrozilo smazání stránek
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=47198&t=47184

už mě to ani nebaví zkoušet, dle mého prostě na některých doménách vkládání reklamy nefunguje
Mohla bych prosím dostat odpověď, jestli to dělám dobře, nebo ne (viz o 2 příspěvky níže) ? Zajímalo by mě to, moc se v tom nevyznám a chtěla bych vědět, jestli není chyba na mojí straně.
Jestli jsem to dobře pochopila, po otevření souboru reklama.html (který neobsahuje absolutně nic kromě <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->) v prohlížeči, se mi měl ukázat nějaký kod, který bych pak vložila do svého html kodu?
Předem děkuji za odpověď
Jitka: Myslím, že ano, pokud se na server nahraje nový soubor, do kterého má být podle nastavení vložena reklama je při požadavku prohlížeče na jeho zobrazení při jeho otevírání do něho zapsán kód reklamního banneru.
Pokud se kód nevloží tak buď soubor není považován za nový nebo reklamní robot nefunguje. To s tím souborem reklama.html má ten účel, že vložení reklamy chceme po robotovi jen jednou, pak si vkládáme reklamu sami a nespoléháme se na vrtochy tohoto programu.