Obrázky

Dobrý den, nejdou mi přes ftp klienta kopírovat obrázky. Píše mi to: pokoušíte se přenést binární soubor v textovém režimu.

Dříve mi to nic takového nehlásilo. Dá se někde něco jinak nastavit?

Díky
jo, nastav si v ftp klientovi rezim prenosu na automaticky (nebo binarni). ne, nevim, kde a jak se to dela, dyt ani nevim, jakyho klienta pouzivas.
Jo, to jsem nastavil, už to funguje. Ale bohužel, obrázky nemůžu zkopírovat. Fyzicky tam jsou, velikost odpovídá, ale místo obrázku se objeví přeškrtnutý čtvereček. Myslel jsem, že jsem zadal špatnou cestu, ale když zkusím otevřít samotný obrázek, tak je to to samé. Nechápu.
Tak ten obrazek mas bud nekde jinde, nebo mas jmeno souboru, pripadne adresare, jinak napsane. Tady se rozlisuje velikost pisma. "Obrazek.JPG" je jiny nez "obrazek.jpg".
Tak v tom to určitě není. Cestu mám správně včetně jména souboru i adresáře. Ten obrázek mi nejde ani samostatně otevřít přímo v administraci na webzdarma. Ale když ho opět zkopíruji na disk svojeho PC, tak jde otevřít normálně.
Dej odkaz.
Chci se zeptat, proč se mi na stránkách nezobrazují obrázky? Když si ale otevřu stránku přímo z dokumentů, tak se mi normálně zobrazí.........dělám stránky poprvé, tak bych potřebovala poradit, co s tím...dík
lůca: faq.webzdarma.cz