WEBMASTER, JAK TO ZDŮVODNÍŠ DNES?

Celý český web je z hlediska rychlosti v pohodě, jen WEBZDARMA je nemožně pomalý, rychlost je asi 1,3 kB - přitom naštení Seznamu, Quiku a dalších je v pohodě. nENÍ TO ANI 3 TÝDNY, KDY SE ROZJELA DISKUZE NA TÉMA KVALITY SLUŽEB webzdarma a bylo v ní oznámeno vylepšení hardware a pominutí obtíží. Asi opravdu WEBZDARMA nestíhá?

Tonny
me funguje dobre. stranky se mi oteviraj rychle. pochybuju, ze bude chyba na strane webuzdarma. zkus si prekotrolovat nastaveni. jestli ti to dela i u jinejch sluzeb, tak se poptej u svyho ISP
Dnes je to výrazně lepší, dalo by se říct, že rychlost je naprosto srovnatelná s jinými servery.

Co se té rychlosti týká, zřejmě ne vždy bude chyba na straně poskytovatelů internetu. ale pravděpodobně svůj díl má i Telecom. Jak je možné, že když se z Hodonína chci připojit směrem na Slovensko, je odezva okamžitá, ale při připojení směrem do 4ech by se u surfování daly číst noviny?

Tímto končím s psaním názorů na rychlost, protože po konzultacích jse¨m dospěl k názoru, že dial up připojení je "o ničem" a chce to minimálně ISDN.

Takže WEBMASTER, měj se fajn a pokud občas někdo "vypění", ber to s rezervou.

Tonny.
je to v klidu, beru to s rezervou, vim, ze skutecnost neni takova jak zde nekteri tvrdi, ale na druhou stranu branit se musim(e)

mejte se hezky a diky za vernost