Chyba při přenosu v FTP

Dobrý den,
již druhý den se snažím aktualizovat svoje stránky a to jako vždy tím, že zaktualizovaným souborem přemažu ten starý na FTP serveru. Jenže pokaždé mi to hlásí chybu při přenosu a nic se nanekopíruje. Nejde to ani ve vašem správci souborů. Chyba při přenosu je určitě na vaši straně, protože v momentě kdy chci něco překopírovat ze serveru ke mě, není žádný problém. Chtěl bych se zeptat, zda-li bude již brzy tato chyba opravena. Předem děkuji za odpověď
<HTML>>>Chyba při přenosu je určitě na vaši straně
To určitě ne. Kolikpak už máš zabraného místa? Jistě to bude víc než 50MB.</HTML>
Thalia:
">>Chyba při přenosu je určitě na vaši straně
To určitě ne."
Neblbni, přece neuzná svou chybu, když to může svést na ty ostatní. Ty by jsi to snad udělala? ;)

Tomaqa:
"Jenže pokaždé mi to hlásí chybu při přenosu a nic se nanekopíruje."
Možná že sis nevšiml, ale jsi v diskuzním fóru, ne v doupěti jasnovidce. My nepracujeme s křišťálovou koulí, ale s chybami, které nám programy vrátí.
Tudíž by neuškodilo, kdyby jsi sem dal log z FTP (pokud používáš přiblblého klienta, který do logu dává heslo, tak to vymaž), potom se možná dá pokračovat...
<HTML>2Tom: :-) ale stejně ji nakonec bude muset uznat, protože Xenu mi ukazuje odkazy na soubory o velikosti celkem 52MB...</HTML>
Tak to se moc omlouvám, byl jsem ve špatném domnění že mohu mít více jak 50MB. Celkem mi soubory zabírají 53 MB :), jinak používám Total Commander. Takže když odstraním pár souborů, pak by to mělo jít?
Zkus to, pamatuj však na to, že kapacita webu je 50000 KB
<HTML>2Tomaqa: když se dostaneš pod 50MB, tak to zase půjde. Ale lepším řešením by bylo nechat si zapnout reklamní lištu a 100MB prostoru (nezobrazuješ banner, žádosti o zapnutí na emailu krizek@webzdarma.cz), nebo si zapni v administraci v nastavení reklamy lištu sám - budeš mít na webu banner a lištu a prostor 150MB.</HTML>
A čím se dá tato hodnota navýšit? Zanedlouho mi tato kapacita určitě stačit nebude... (máte napsané 50-150MB)
Tak pokud si zapneš lištu, tak budeš mít 150MB. Pokud ti to stejně nebude stačit, potom bude na čase přejít na placený hosting.
Mne to tiez robi. Miesta mam dost. Stale ked je prenos asi v polke tak ma to odhlasi a napise ze spojenie je zrusene. Neviete niekto co s tym?
I já mám problém,že když chci uložit, tak se to odpojí a napíše:
Error establishing a database connection

This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can't contact the database server at mysql.webzdarma.cz. This could mean your host's database server is down.

* Are you sure you have the correct username and password?
* Are you sure that you have typed the correct hostname?
* Are you sure that the database server is running?

If you're unsure what these terms mean you should probably contact your host. If you still need help you can always visit the WordPress Support Forums.
Teď se to dělá i když se chci podívat na tu webovku, dělám to přes Wordpress.cz. Je to tím? A co s tím?
2roskaprerov.unas.cz: Tvuj problem nema nic spolecneho s timto tematem.
Tady se resi problemy s FTP a ne s databazi.