Nevim co je za problem.

Dobry den. Na strance se mi objevuje tato hlaska:
Warning: ini_set dl pfsockopen openlog syslog readlink symlink link leak fsockopen proc_open glob copy() has been disabled for security reasons in /3w/wz.cz/k/krasnykarlik/sites/default/settings.php on line 127

Nevite co to je?
Predem dekuju za radu
<HTML>Snažíš se použít funkci, která je na wz zakázaná. Zakázané funkce viz <a href="http://www.webzdarma.cz/pp.html?2#2" style="text-decoration:underline">podpora</a>.</HTML>
diky
Dobrý den, již několik týdnů mám problém se svými třemi stránkami.
Nejde mi na FTP prostor vůbec nic nakopírovat, ani když to má velikost třeba jen pár kB. Při přímém kopírovaní po zadání adresy ftp://www.680na260.wz.cz/ a následném přihlášení se mi sice zobrazí obsah a dříve nakopírované soubory, ale nejde mi nic dokopírovat nového.
Když se připojím na ftp rozhraní přes www.webzdarma.cz, při kopírování mi to zahlásí toto:

Nemohu se přopojit k serveru 680na260.wz.cz:21 s uživatelem 680na260.wz.cz
Zkuste to znovu ...

Úplně stejné hlášky mi to vydá i při přihlašování na moje další dvě stránky a to na 680n-a260.wz.cz a kuzelnablansko.wz.cz.

Prosím nevíte, v čem je chyba?

Děkuji Miloš Stloukal.
<HTML>Á Blansko :-)

A k tématu :-) Můžeš sem dát ftp logy? Kolik už máš zabraného prostoru? Že nic nejde nahrát je obvyklým příznakem právě překročení prostoru.

680na260.wz.cz + 680n-a260.wz.cz - to vypadá jako nepovolené spojování účtů.</HTML>
Á Thalia :-)

Nevím co to jsou ftp logy. S tím prostorem je to tak akorát, na 680n-a260.wz.cz a kuzelnablansko.wz.cz mám určitě minimálně 4MB volného. Nejde mi tam nakopírovat vůbec nic, ani pár kB. No a co myslíš tím nepovoleným spojováním účtů? Na jedné stránce jsem vyčerpal 50MB a tak jsem zařídil druhou a adresu jsem nechal skoro podobnou. To se nesmí? Rád se poučím. Vážně nevím.
"Nevím co to jsou ftp logy."
http://cs.wikipedia.org/wiki/Log

"Na jedné stránce jsem vyčerpal 50MB a tak jsem zařídil druhou a adresu jsem nechal skoro podobnou. To se nesmí? Rád se poučím. Vážně nevím."
Myslíš, že admini sepsali podmínky použití jenom aby se nenudily, nebo přitom (marně) doufali, že je bude někdo i číst? Hm?
http://www.webzdarma.cz/podminky.html

"Nejde mi tam nakopírovat vůbec nic,"
Nejde, znamená CO? Na tohle běžně odpovídám: "neříkej, že to nejde, ale že to neumíš", ale udělám výjimku:
hlásí to nějakou chybu? Jakou?
Tak zaprvé: Nechej si tu ironii. Podmínky jsem četl při registraci a po několika letech se z hlavy mnoho vypaří.
Zadruhé: To co mi to hlásí jsem popsal o pár řádků výš, jinak to popsat neumím. Navíc co si myslíš? Umím na ftp kopírovat, nebo jak myslíš, že se tam na těch mch stránkách ocitl ten obsah? Nakopíroval se tam sám, asi, že?
<HTML>Hlavně v klidu ;-)

<a href="http://faq.webzdarma.cz/pictures/ftp5.gif">Tady</a> je vidět, kde je v TC záznam logu. Stačí dvakrát poklikat a otevře se v okně. Zkus dát nahrát soubor a pak sem zkopíruj celý log.

>>Podmínky jsem četl při registraci a po několika letech se z hlavy mnoho vypaří.
Při registraci toho druhého webu jsi měl tedy během čtení podmínek pochopit, že to není možné ;-) Doporučuju navýšit si prostor na 150MB, viz nastavení reklamy v administraci a mít všechno na jednom webu.

P.S.: Blansko jsem zmínila, protože ho dobře znám ;-)</HTML>
Mám nahrány všechny potřebné soubory(nahrával jsem přes Total Commanderú),ale na netu se mi tyto soubory(obrázky) nezobrazují. Co jsem udělal blbě?dík
http://ceskeautobusy.wz.cz/%8Akoda%20706%20RTO.htm

problém je v používání diakritických znaméne a mezer v odkazech a jménech souborů

a pak:
http://ceskeautobusy.wz.cz/_derived/%8Akoda%20706%20RTO.htm_cmp_kopie-ir-mo-e010_vbtn.gif

je na webu skutečně ten adresýř _derived

bezpečný způsob je ve jménech souborů používat jen malá písmena, nepoužívat mezery (místo nic pomlčku) a nepoužívat diakritická znaménka
Zdarec,

ja taky nevim co mam za problem. Prijde mi ze vsechno mam v poradku, aktualizoval jsem stranky, kdyz je edituju tak je to jak mam, alespopn mam posit.
Ale na internetu se porad objevuje neaktualizovana stranka.

Cim to muze byt ?
<HTML>2meso: <a href="http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?2">FAQ</a>.</HTML>