Někdo mi nahrál jeho zdroják

Mám problém, nějakým způsobem my někdo nahradíl můj zdrojový kód jiným. Měli jste někdo podobný problém? Nevím zda jde o technickou závadu či snad něčí úmysl. Jak mám postupovat? Děkuji Petr
<HTML>http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=33637&t=33637</HTML>
Nemohl by jste mi prosím někdo konstruktivně poradit co mám dělat. Všechny odkazy jsem pročetl, ale nikde není žádný postu nebo vysvětlení. Předem děkuji
<HTML>Jediné konstruktivní řešení je přestat používat správce souborů a spravovat web pomocí FTP.</HTML>
No já bych zkusil kontaktovat toho nešťastníka, tuším, že je to:
http://www.rolety-zaluzie-markyzy.kvalitne.cz/
tomu se nezobrazuje vůbec nic
Můžete si pak společně zanadávat na WZ
Myslím, že to tady pomalu jde do ... no víte kam ;)
Já sice nadávat nebudu, ale v poslední době se mi dost často místo indexu objeví hláška, která byla v době změny správce souborů:

Webove rozhrani je docasne odstavene, pouzijte prosim FTP. Pokud mate problemy s pouzitim FTP, nestydte se nam napsat s uvedenim maxima podrobnosti (vase nastaveni, chybove hlasky nebo klidne kompletni log ftp spojeni). Dekuji.

A největší sranda je, že aktualizuji stránku a objeví se tam to, co má =)


Thalia: "Jediné konstruktivní řešení je přestat používat správce souborů" tohle asi bude pro mnoho uživatelů řešení destruktivní a ne konstruktivní...
<HTML>Proč by to mělo jít do...? Jen se zdá, že ani tenhle správce prostě nebyla ta správná volba... (dočasné soubory si asi dělají, co chtějí).

Ad hláška: tak to je opravdu zajímavé :-D (a hlavně nelogické) ale já u tebe vždycky vidím, to co tam má být ;-) (jde-li tedy o manual.wz.cz)

Destruktivní? Tak navrhni něco lepšího ;-) (kromě změny správce, s tím se obrať na podporu)</HTML>
Skoro si zacinam myslet podobnej nazor jako Tom. Zejmena v pripade hromadneho pouzivani FTP. Uzivatele jen vyuzivaji sluzby(spravce souboru), tak proc tam je, kdyz nefunguje. A kdyz jsem kontaktoval technickou podporu tak zadna odpoved, pockam do zitra.
Tak já se tím zatím celkem bavím :)
Na svůj web lezu tak 2-3× denně a ta hláška se mi oběví průměrně tak jednou denně.

Můj názor je asi takový:
problém nebude ani tak v FTP, ani v phpWebFTP, ale v přetížení serverů. To (dle mého čistě soukromého názoru komparzisty) může způsobovat nějaké neprředvídatelné bugy v chování serveru a tím i ve funkčnosti Správce, .thaccess a spol.

Navrhuji posílit hardware a pročistit účty na WZ, potom se to možná spraví ;)
OT: "když je to zadarmo, tak si zaprasím, ne?" žejo Tome? .)
(to neni míňěny na toma, ale že hodně lidí opravdu WZ využívá POUZE k prasení a ne k prezentování webů - chtělo by to udělat něco výbor pro kontrolu WZ stránek a mazat "škůdné" weby)
nesro:
do mě se můžeš opírat jak chceš - já sem tak zjednodušenej, že mě neurazíš ;)

Ne, vážně by to aspoň stálo za zkoušku. Dát dokupy ty "roboty" co obhospodařují vkládání reklam, pár týdnů počkat, mrknout na statiskiku, smazat těch pár tisíc webů, které reklamu nezobrazují a pokud to pomůže tak i adekvátně investovat do nových severů, aby byl na čas pokoj (to se mi to kecá, když to neplatím, že? ;) )

No a pokud to nepomůže, tak smazat veškeré prezentace kromě manual.wz.cz a začít znovu... =D
tom: já sem malej a hloupej, sem to původně myslel úplně jinak, ale došlo mi to až po zmáčknutí odelsat.. a velice mi chybí tlačítko smazat :p

Kdybybys smazal veškeré prezentace, tak konkurence toho využije a naláká co nejvíc lidíé k ní..
..
To je blbost, třeba kámoš totální amátér, si udělal web ve FP a měl ho z rámů, když chctěl poradit s jednou věcí, tak sem si všim, že tam reklamu nemá (tedy měl, ale za tagem body). A normální člověk si podmínky nečte (takže ani on - a myslel si, že s tou reklamou kecam). Třeba by bylo dobrý udělat nějakou stručnou verzi podmínek, a uživatel by byl donucen si jí přečíst, třeba nějakým počítadlem: "Po 59s můžete opustit tuto stráku a pokračovat v registraci." :)) ale to by stejně bylo k ničemu =)
podle me jsou podminky tak akorat, neni to nic, co by se muselo cist na pokracovani
normalni clovek si podminky cte, stejne tak jako si precte, co podepisuje, nez to podepise. a pokud ne, tak az si na tom nabije cumak, tak to delat bude.
Zavolejte někdo Krotitele duchů:
Tohle se mi před chvílí zobrazilo místo jedné stránky na mém webu, tak jsem si to musel uložit =D

http://manual.wz.cz/download/manual.wz.cz.htm
mazec :))
WZ počítá přístupy na web právě pomocí reklamy. Pokud nemá web zaznamená žádné přístupy(právě skrz reklamu-nemusí se na ní kliknout), tak za měsíc to tam všude nastrčí robot a pokud ani to nepomůže, tak po 3měsících jsou stránky smazány.
<HTML>2libik: to reaguješ na Tomovu hlášku? Ta ale nemá se zobrazováním reklamy nic společného. Při nezobrazování reklamy se začne objevovat <a href="http://www.webzdarma.cz/blocked.page.html">tato stránka</a>, i s popisem co dělat a co bude dál.</HTML>
Protože jsem už měl také několikrát podobný problém, že se po úpravách přes správce na mých stránkách objevily stránky úplně jiné, rozhodl jsem se používat FTP.
Do relace dám název relace
Hostitel: apartmanarnika.wz.cz
Jméno uživatele: apartmanarnika.wz.cz
zadám heslo
Typ serveru: autodetekce


a spojení se mi nedaří navázat. Tak prosím o radu co je blbě.
Kov:
Pasivní režim?
Firewall?
Máš průchozí porty 20 a 21?
Co máš v FTP Logu (bez hesel)