Vlastni domena

Nevite, jestli je mozne smerovat vlastni domenu na webzdarma? Zkousel jsem u spravce domeny nasmerovat pres CNAME. Dojde k presmerovani, ale stranka se nezobrazi, chyba 404 (stranku nelze najit). Mam tu rozjete weby a nechci je davat pryc i s ohledem na zazite stavajici adresy. Takze jsem chtel, nez to kompletne prevedu prod novou domenu a novy webhosting, aby to aspon bylo smerovane.
vždyť to nemá cenu, když nebudeš zobrazovat reklamu ( http://penizenainternetu.kvalitne.cz/ ) tak ti to stejně smažou a možné to není
Reklamu bych prave zobrazoval, protoze cilovy web je zde. Presmerovani jsem myslel z me domeny na webzdarma.
Pokud jsem to pochopil, tak ti stačí dát na tvoje stránky (z vlastní domény) do hlavičky meta tag Refresh s udáním URL na Webzdarma stránky.
Ono to půjde asi i složitěji, ale to já neumím :-)
lama má pravdu ( :D )

jde to udělat líp přes PHP nějaký header expires či něco v tom smyslu :D guúůgl poradí :-)

ale; nebylo by lepší stránky přesunout na placený hosting a na WZ stránky napsat, že web byl přesunut na bla bla bla?
Přesměrovávat se z placené domény na WZ je docela síla. Spíš by mělo být přesměrování ze staré adresy na novou s příslušným stavovým hlášením o přesměrování jak píše nesro Zvlášť když to má PR=0

Asi mám jako Lama nějaký špatný prohlížeč, já tam už tu reklamu zase nevidím, i když ve zdrojovém kódu je
http://penizenainternetu.kvalitne.cz/
takže honem než to smažou
Já to docela chápu, ono přece jenom peníze za doménu, tj. asi 200 korun ročně, je něco jiného, než člověk zaplatí za hosting, kde dostane plnou podporu MySQL, PHP se všemi vymoženostmi jako GDLib, atd. Takže jestli mu nejde o prostor, což podlě mě se 150MB se dá žít poměrně dobře, a reklama ho netíží, tak je to jasné. Poznámka LAMY je trochu zcestná, protože pro jakýkoliv soubor (ať už obsahující meta-refresh, nebo PHP header) s přesměrováním, by potřeboval právě ten hosting. Uznávám, že by mu stačilo pár kilobajtů, bez podpory čehokoliv, ale přeci jen by bylo daleko efektivnější přiřadit doménu rovnou ke stránkám na WZ.
zkoušel jsem to před časem a nepovedlo se mi to rozchodit