Reklama - změna umístění

Umistění reklamy jsem změnil do souboru w_rekl.php a načítá se na každé stránce dole pomoci include. Jenže nahoře zůstává pořád ta původní. Vymazal jsem cache i přehrál index.php novým "čistým" souborem a nic. Zkusil jsem změnit barvu levého proužku a asi po dni se změnila barva u reklamy v onom soubru w_rekl.php. Index.php kód s reklamou už neobsahuje takže kde se bere ? Jde o nějakou cache serveru a mám tedy čekat ? Předem děkuji za odpověď.
teď v tom indexu ta reklama je, tak stáhni soubor index.php z webu reklamu vymaž a nahraj index.php zpátky na web a uvidíme
No to je prave na tom ta sranda - při zobrazení zdroje po načtení stránky tam ta reklama je, ale když si stahnu soubor index.php tak tam neni. Odkaz na soubor z reklamou je jen jednou na celem webu - to jsem důkladně prošel takže skutečně to tam přidává server aniž by ovlivnil kod v samotném souboru. Tak už nevím ....
Tak nevím jestli se někdo přičinil..... Pořad jsem nahrával na web jen dotčené soubory - tedy index.php a ten s reklamou ... a nic. Teď jsem přehrál všechny soubory v hlavním adresáři a ono to jede ! Děkuji.
Každý má asi jinou představu o "na všech stránkách dole" :-)
Viz http://jalubi.unas.cz/modules.php?name=Forums (a o ostatních vy se taky dalo s úspěchem pochybovat).
Zdravim, trosku jsem predelal stranky, reklamu mam vlozenou na vsech strankach skoro dole, a to je u nekterych problem, protoze se tam automaticky hodi ta reklama, cimz dojde k zobrazeni dvou reklamnich baneru. A to jeden tak jak bych si predstavoval a ten druhy je pod hlavickou, z duvou ze je ten script pred </body>. Tak jsem zkusil udelat to ze v administraci jsem zmenil "vkladat reklamu na prvni stranku", funguje to jak si predstavuji, ale je tam napsano, ze to musi byt nahore a ja to mam dole, zato na vsech str. Tak by me zajimalo jestli je to proti poruseni pravidel? Dik za odpoved Jura.
<HTML>2Jura: je to tak v pořádku.</HTML>