jak se jmenuje smtp server na webzdarma

jak se jmenuje smtp server na webzdarma, kterým jsou odesílány maily uživatelů... (případně jak to tady vlastně fachá, jestli je to nějak jinak)
ještě něco. Používá místní server nějakou autentifikaci? (třeba stejnej login a heslo jako při přihlašování na administraci stránek) či jak to je?
no mě posílá poštu z WZ nějaký siva.anoweb.cz. Poštu lze odesílát pouze přes webové rozhraní, takže jestli jde o nastavení SMTP eventuálně POP3 v nějakém e-mailovém klientu tak to nejde
viz: http://www.webzdarma.cz/podpora.html
Ne, nejde o nastavení v nějakém klientu. Prostě to potřebuju pro funkci obstarávající odesílání mailů. Můžu to vyřešit i jinak, ale víc by se mi hodil, kdybych věděl, jak se ten smtp server jmenuje a jestli tam teda je nějaká autentifikace pro jednotlivý stránky (resp. e-mailové schránky na jednotlivých stránkách)...
Tak to asi zrejme nepujde. Funkce, ktera pozaduje SMTP adresu a nepouziva obycejnou funkci mail(), tak s velkou pravdepodobnosti pouziva socketovou metodu a ta je na WZ zakazana.
Jinak smtp adresu muzes pouzit prakticky jakoukoli. treba i smtp.seznam.cz.
Zdá se že trefa. xD V tom případě, nevíš jakým způsobem by se dalo při použítí fce mail() ošetřit formátování textu? (tzn. nějak poslat informaci o tom v jaké znakové sadě je to uložené...)
no posles to v hlavicce toho mailu. si otevri zdrojak nejakyho mailu, kterej sis poslal svym oblibenym postovnim klientem, a udelej to podle toho.