reklama

dobrý dne,

bylo by možné odstranit zcela banner z mých stránek, když mám na každé stránce reklamní lištu?

děkuji za odpověď
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=33760&t=29986

Příště skus vyhledávání. ^_^
Prosím, pořád mi nefunguje na stránkách reklama. Snažím se pořád nahrávat soubor reklama.html, ale pořád nic.
Děkuji za odpověď
Mám to chápat tak, že na czweb.org pořád reklama nefunguje, jak má? Kdysi jsem to tady dost řešila a myslím, že vše dělám správně.
Upřímně, mně nijak nevadí, že tam reklamu nemám, spíš naopak. Ale byla bych nerada, kdybych jednoho dne prostě zjistila, že moje stránky jsou smazané...
->

Zájemci o vypnutí lišty, nebo o variantu "pouze lišta", pište, prosím, na krizek@webzdarma.cz.
jitka.czweb.org : oficiálně tady nikdo nepotvrdil, alespoň pokud vím, že vkládání reklamy není na některých doménách funkční ,ovšem pochybnost o tom, že to opravdu funguje je veliká. Mazání stránek je, dle mého názoru, zcela nezávislý proces, který se spojený se výsledky zobrazování reklamy. Takže smazání, dle mého názoru, je možné. Ovšem jak se zdá tak ani mazání stránek nefunguje tak říkajíc strojově.
ds.mysteria.cz: Takže se mám prostě snažit dál, ale dělám vše, co je možné? V tom případě teda pilně zálohuju a budu doufat, že mi jednoho dne stránky nezmizí..
počkej, momentálně na tvém webu nevidím žádnou reklamu, jak v podobně banneru tak i v podobě lišty

pokud chceš mít "lištu pouze za 100" musíš jí zapnout (v nastavení reklamy)
nesro: o to tady jde - mně nejde vložit žádná reklama!
jitka.czweb.org:
snažit se dál je oficiálně doporučovaný postup. Já jsem to zkoušel od půlky dubna do srpna, teď se již nesnažím a nemám tudíž tedy ani přehled abych mohl říci, že mě to taky nefunguje a registrovat si doménu na czweb.org se mi nechce.
Vše, co tu bude dále lze označit jen za spekulace protože se k tomu nikdy nikdo oficiální nevyjádřil.
Tedy: reklama v sobě obsahuje dvě čísla ID a GID, reklama je započtena když se v administraci v sekci info zvýší po zobrazení reklamy počítadlo o 1, počítadlo se o 1 zvedne i když se na stránce zobrazí cizí reklama. Když se na stránce objeví reklama tak v komunikace prohlížeče s tím, kdo poskytne vlastní reklamu se v hlavičce posílá (v mém případě) : Referer: http://ds.mysteria.cz/ - tato informace by měla být rozhodující pro to, komu se započete zobrazená reklama a není ovlivněna tím, kde se reklama vezme.
Jak bylo uvedeno výše jsou v kódu reklamy dvě čísla ID a GID - tato čísla jsou podle mého identifikátory, které slouží ke směrování reklamy - tedy jde o to aby na stránce o kočkách byla reklama na kočičí konzervy.

Podle výše uvedeného se reklama započítá nezavisle na použitém reklamním kódu, pokud bychom chtěli být vůči WZ "korektní" tak by asi byla cesta zaregistrovat si doménu, na které vkládání reklany funguje, vygenerovat reklamu, tu vložit na svůj web a pomocný web nechat na serveru svému osudu. Jen je potřeba použít při registraci stejné údaje v sekci kategorie a podkategorie stránky - ty jsou podle mého určující při vygenerování ID a GID
ds.mysteria.cz: ok, zkusím to. Jaká doména je určitě bez problému? Při mém štěstí bych narazila na nějakou, kde to taky nefunguje:)
asi wz.cz
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=47198&t=47184
Vyskytnul se problém - nejsem si jistá, co jsem zadala za kategorii a podkategorii, tudíž mám problém se založením obdobných stránek.
Je možné, aby mi to admini zjistili? Jde to zjistit? Hledala jsem v administraci, ale tam nic takového uvedeno nemám.
Díky
je to v administraci > nastaveni > zarazeni do katalogu
Tonik: Takže to JE ono, díky.. Já jsem si to nejdřív mysela, ale tam mám jen kategorie: "osobní stránky" a podkategorii nemám uvedenou, což mi přišlo divný, vzhledem k tomu, že mé stránky jsou vlastně jen o zvířatech, což je jedna z možných podkategorií.. Tak jsem to nejspíš ještě neměla rozmyšlený, když jsme stránky zakládala, už je to dřív, takže si to přesně nepamatuju. Díky
Založila jsem si účet problemsreklamou.wz.cz , tam nahrála index.html a reklama.html. V reklama html bylo pouze <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> a teď se mi do toho vložila reklama, jejíž zdrojový kod jsem zkopírovala.
Takže konečně mám zdrojový kod reklamy, ale nevím, kam přesně a jak to mám vložit do svých stránek (jitka.czweb.org). Soubor reklama.html už je na nic? Snažila jsem se projít faq, ale tam jsem to nenašla, akorát jsem našla, že nemám vkládat reklamu z cizích webů, že se nazapočítává. A někdo zase říká, že ano, já už nevím.. Každopádně bych po několika měsících už ráda měla reklamu v pořádku, opravdu nestojím o to, aby mi stránky jednoho dne zmizely..
Díky
Tak jsem to vložla do hlavičky - http://jitka.czweb.org/ je to tak správně? A mohla bych tu reklamu posunout doprostřed, nebo musí být u kraje?
A jak zjistím, jestli se mi reklama, i když není vygenerovaná z jitka.czweb.org, započítává?
Díky
<HTML>Takhle je to správně, uprostřed může klidně být.
Já osobně bych zkusila ji dostat do patičky - to by se pak samozřejmě musela zobrazovat na všech stránkách, ale zase by míň narušovala stránku.

Ad započítávání - jdi v administraci do sekce Info a hledej řádek "zobrazených bannerů dnes".</HTML>
já bych ji dal do všech dolu, do divu content - do míst, kde je na indexu:
Stránky jsou stále ve výstavbě, nejsou hotové.
Teď si neuvědomuji asi správně souvislosti, ale soubor reklama.html by měl na webu zůstat, i když je vlastně nanic, aby byl platný odkaz z nastavení
PS:
soubor reklama.html by měl na webu zůstat - myslím to tak, že na webu
jitka.czweb.org.
Na problemsreklamou.wz.cz všechno smaž
Thalia: Bannery se mi započítaly, takže super:)
Reklamu asi zatím nechám nahoře, jen na úvodní stránce mi to vyhovuju víc.

ds: V mém webu reklama.html nechám, ničemu to nevadí, jen jsem se ptala, díky za odpověď. Z problemsreklamou.wz.cz všechno samozřejmě vymažu.

Snažila jsem se vycentrovat reklamní banner, ale nepodařilo se mi to - zkoušela jsem align="center" do div nebo do img reklamy.. Ale s reklamou to nehlo.. Tak nevím. Tak jestli by mi ještě někdo prosím poradil s tímhle.
Díky moc
no ještě uvaž to, že ta reklama tam bude trčet nahoře uprostřed stránky, jinak můžeš zkusit něco jako:

<div class="reklama">
kód reklamy
</div>

a do default.css:

.reklama {
width: 496px;
text-align: center;
margin: 0 auto;
}
Vycentrováno, děkuju moc a rozmyslím to dání dolů.
Díky
když to dáš místo toho:
Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates
tak to bude OK :-)
Pokud mazání webů funguje stejně, jako vkládání reklamy, tak se asi nemusíš bát, že ti smáznou web :-)