Napadení stránek

Dobrý den stalo se někomu, že mu byly změněny zdrojáky na WZ? Mám dva účty a v sobotu 14.10.2007 tam něco přidalo javascript a poeditovalo index. Resp. index celý pokazilo. A ještě jedna poznámka šlo to i po komponentách BlueBoardu. PS: na WZ tvrdí, že to jejich práce není. Díky za info MaiPro
Dobry den, me se stalo totez - nekdo mi zmenil index - pridalo to javascript. Kdyz jsem chtel sve stranky spustit, NOD32 hlasil trojskeho kone.
Zajimalo by me, co s tim budou WZ delat.
Stalo se mi bohuzel to same jiz potreti behem posledniho mesice. 2x jsem to presel, vsechny napadene soubory smazal a nahradil ze zaloh, ale potreti jsem z toho jiz dost rozmrzely...(((. Priznaky naprosto totozne, jak popisujete v predchozich prispevcich.
Od 25. do 30.11. se mi totéž přihodilo třikrát. Po nahrání index.html na WZ asi po 10 hodinách mi do zdrojového kódu za tag <BODY> byl připojen
JavaScriptový kód, který Symantec AntiVirus označil jako "Downloader".
Napada me jedina vec, nepouzivejte weboveho FTP klienta, ale ze systemu. Jestli jste ho ale nepouzivali, tak nevim. Kazdopadne se vyuziva toho, ze heslo se posila jako plain text.
Používejte k FTP přenosu kvalitní programy, jako třeba Total Commander. Přes ten pracuji pořád a nic se nestalo. Když jsem byl ve škole a chctěl jsem upravit soubor pře webového klienta, tak se to zbugovalo - změnil se obsah a posbíral nějaké viry.